Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Перекладач прапори у верхній частині сторінки в CMS використанні Chrome і Firefox

Default Перекладач прапори у верхній частині сторінки в CMS використанні Chrome і Firefox

Див доданий знімок екрану. Це відбувається тільки з Google Chrome і Firefox на сторінках CMS. В якості гостя, цього не станеться.

vBET встановлені в положення прапори у верхній колонтитул.

Змінити: Я не можу завантажити вкладення.

Ось на зображенні:

Крім того, на forumhome перекладач прапори на форумі блоків

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Див доданий знімок екрану. Це відбувається тільки з Google Chrome і Firefox на сторінках CMS. В якості гостя, цього не станеться.

vBET встановлені в положення прапори у верхній колонтитул.

Змінити: Я не можу завантажити вкладення.

Ось на зображенні:
    У Вас є ще замовчуванням VBulletin розташування на вашому форумі? Ви бачите, це відбувається за умовчанням розкладка теж?

Ми перевірили це на нашій тестовій форум, і він чудово працює за замовчуванням макета. Будь ласка, зверніть увагу, що при зміні макета то деякі автоматичного розміщення може працювати не як очікувалося (через інших стилів - автоматизація розміщення простий конкатенації тексту у відповідному місці, але може змінити стилі відображення місце). В такому випадку просто використовувати звичай налаштування для місця прапорами і встановити його вручну в відповідний шаблон або шаблон зміни прапорів.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Крім того, на forumhome перекладач прапори на форумі блоків
    Так. У нас є також на нашому тест-форуму - це нормально. Автоматизація розміщення працює відмінно. Це початок колонтитул. Просто макет манекена і верхньої частини нижнього колонтитула встановлений у колонці місце. Ви можете перевірити це в HTML джерело - прапори тільки у верхній частині нижнього колонтитула форуму. Ми можемо перевірити, робить деякі стилі для блоку прапори змінить свою позицію, якщо хочете.

Щоб вирішити проблему з прапорами просто відредагувати шаблон forumhome будь ласка. компанія прапори і додати до основної справ розділ:
    Code:
    style="clear: both;"
    Ми протестуємо вона підходить і для інших місці прапори і якщо після цього він буде додано в наступному релізі.

Редаговано:
    Це вирішить ваші проблеми стенді. Я тільки що перевірив перший номер раз - і я був в змозі відтворити його (перший раз мені не вистачає інформації про браузер).

EDITED 2:
    Тільки що перевірив його для Opera, Chrome, IE, Mozilla - рішення добре працює для всіх тих браузерів на всіх прапорів місць. Ця інформація буде включена в наступний випуск.
    Востаннє редагувалось vBET; 06-08-11 в 18:48.

Дякуємо за виправлення!

Без проблем. Вона вже включена в vBET4.4.1

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •