Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Редактор питання.

Question Редактор питання.

Я відчуваю редактор питання на моїй сторінці vbcms. Зараз це відбувається тільки для адміністраторів. Всякий раз, коли читаєте цю статтю редактора відсутній. При перегляді цієї статті як нормальним членом редактор показує нормально. Я визначив, що це насправді питання vBSEO, але на жаль через політику vBSEO про vBET я не можу отримати ніякої підтримки. Тому я сподіваюся, ви зможете допомогти мені. Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо це vbseo питання перейдіть до команди vbseo за підтримку. Будь ласка, перевірте робить їх такими ім'ям "політики" в порядку відповідно до їх ліцензією, якщо хочете. Якщо вона є, і вони мають право відмовити в підтримці для форумів маючи ніяких інших модов (насправді безглуздо), то, будь ласка, що потрібно, щоб отримати їх підтримку. Ви можете тимчасово відключити модов, зробіть резервну копію редагованих файлів vbseo і завантажити оригінал. Тоді вони будуть мати ніякого виправдання, щоб відмовити вам у підтримці. Ми не можемо нести відповідальність за інших продуктів, ні іншої підтримки продуктів команд ... Особливо, коли ці команди використовує брехню проти нашого власного продукту і практики, які я дійсно сподіваюся, не є юридичними.

Ми не в змозі підтримувати vbseo коду - ми просто не знаємо, - це не наш продукт.

Вам потрібна будь-яка допомога, пов'язані з vBET тут?

Ви можете видалити це Міхал. Вибачте. Мені вдалося отримати цю фіксовану сам. Вона не має нічого спільного з vBET.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий Дякуємо за інформацію!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •