Також, коли ви бачите групу ланкою обговорення будуть:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Дякуємо за увагу - ми виправимо це.
Виправлено - будуть включені в 3.3.0
Якщо групові повідомлення мають langtitle BBCode то оригінальний текст буде показаний в URL-адресі. Звичайно, на сторінці він буде перекладений. Дивіться тут для exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
не зафіксовано
побачити URL мову
він буде однаковим для всіх мов
Переклад VBulletin Foundation (vBET)
і те, що знайденої останні 2 відповідей від мене в цій темі
останній кавалер Ордена Британської імперії був на швидку відповідь, і я написав англійською мовою, і вона працює ідеально whithout будь прапор
але див. відповідь pefore це я використовую відповідь повідомлення і вона покаже англійський текст в прапор області, навіть це англійськи
будь пояснити
Це основні та оборотні так само, як було описано:
"Якщо групові повідомлення мають langtitle BBCode то оригінальний текст буде показаний в URL"
Він повинен бути цей шлях, тому що vBSEO не підтримує групових дискусій в хорошій формі - це означає, що ви можете змінити URL, як ви хочете (якщо префікс ОК) і не буде 301 редирект. Через це ми не можемо підтримувати переклад існує, в іншому випадку було б ефект дублювання контенту. Можна з упевненістю у разі повідомлення - там vBSEO перенаправлення URL, якщо не правильно.
Так, і дуже проста - Google стверджує, що на арабською мовою На цьому форумі ми встановили, щоб прийняти рішення Google, якщо він в 0,1% впевнений в цьому. Але я думаю, ви вже знаєте, як це працює ...
Крім того, є насправді текст арабською мовою - під URL Ми не той, хто робить Google алгоритми - будь ласка, не стріляйте вісник
Ваше друге повідомлення не мають зв'язку з арабської - це чисто англійська та Google визнав його відповідним чином. У першому, який Ви використовуєте стенд - англійською та арабською мовами. Схоже, що для Google це більше, ніж арабська англійська мова.
Будь ласка, не змінюйте це перше повідомлення - я буду використовувати його прямо зараз перевірити вставки оригінального тексту на JavaScript - здається, що є деяка проблема з цим повідомленням, і я хочу, щоб впоратися з ним перед виробництва (vBET 3.3.0 випущена сьогодні у кілька годин).
EDIT:
OK - перевірені і виправлені (Питання JavaScript)
Востаннє редагувалось vBET; 17-01-10 в 16:19.