Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Група disscussion помилка в URL

Default Група disscussion помилка в URL

Також, коли ви бачите групу ланкою обговорення будуть:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за увагу - ми виправимо це.

Виправлено - будуть включені в 3.3.0

Якщо групові повідомлення мають langtitle BBCode то оригінальний текст буде показаний в URL-адресі. Звичайно, на сторінці він буде перекладений. Дивіться тут для exmple:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html

Text automatically translated from: Arabic to: Ukrainian
    Translated text
    не зафіксовано

побачити URL мову
    він буде однаковим для всіх мов
    VBulletin підприємства Перекладач (vBET)
    Original text

не зафіксовано

побачити URL мову
    Переклад VBulletin Foundation (vBET)

і те, що знайденої останні 2 відповідей від мене в цій темі
    останній кавалер Ордена Британської імперії був на швидку відповідь, і я написав англійською мовою, і вона працює ідеально whithout будь прапор
    але див. відповідь pefore це я використовую відповідь повідомлення і вона покаже англійський текст в прапор області, навіть це англійськи

будь пояснити

Quote Повідомлення від yahoooh View Post
    не зафіксовано

побачити URL мову
    Переклад VBulletin Foundation (vBET)
    Це основні та оборотні так само, як було описано:
    "Якщо групові повідомлення мають langtitle BBCode то оригінальний текст буде показаний в URL"

Він повинен бути цей шлях, тому що vBSEO не підтримує групових дискусій в хорошій формі - це означає, що ви можете змінити URL, як ви хочете (якщо префікс ОК) і не буде 301 редирект. Через це ми не можемо підтримувати переклад існує, в іншому випадку було б ефект дублювання контенту. Можна з упевненістю у разі повідомлення - там vBSEO перенаправлення URL, якщо не правильно.

Quote Повідомлення від yahoooh View Post
    і те, що знайденої останні 2 відповідей від мене в цій темі
    останній кавалер Ордена Британської імперії був на швидку відповідь, і я написав англійською мовою, і вона працює ідеально whithout будь прапор
    але див. відповідь pefore це я використовую відповідь повідомлення і вона покаже англійський текст в прапор області, навіть це англійськи

будь пояснити
    Так, і дуже проста - Google стверджує, що на арабською мовою На цьому форумі ми встановили, щоб прийняти рішення Google, якщо він в 0,1% впевнений в цьому. Але я думаю, ви вже знаєте, як це працює ...

Крім того, є насправді текст арабською мовою - під URL Ми не той, хто робить Google алгоритми - будь ласка, не стріляйте вісник

Ваше друге повідомлення не мають зв'язку з арабської - це чисто англійська та Google визнав його відповідним чином. У першому, який Ви використовуєте стенд - англійською та арабською мовами. Схоже, що для Google це більше, ніж арабська англійська мова.

Будь ласка, не змінюйте це перше повідомлення - я буду використовувати його прямо зараз перевірити вставки оригінального тексту на JavaScript - здається, що є деяка проблема з цим повідомленням, і я хочу, щоб впоратися з ним перед виробництва (vBET 3.3.0 випущена сьогодні у кілька годин).

EDIT:
    OK - перевірені і виправлені (Питання JavaScript)
    Востаннє редагувалось vBET; 17-01-10 в 16:19.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •