Я біжу сайт про BASE Jumping. Спорту міжнародного спорту, але до цих пір, я не був в змозі запропонувати нічого, крім англійської інформації для всіх, хто приходить на сайт.

Я також володіти і управляти базою даних для жертв для базових стрибків. Це сі не лише сторінки поважати і пам'ятати втрачених друзів, це також є цінним інструментом для надання допомоги іншим перемички, щоб певні небезпеки, які можуть бути серйозно! Це знання є ключем до порятунку життя людей і врятував безліч життів. Проте я відчуваю, що я міг зробити краще, дозволяючи нікому, не тільки англійську, кажучи перемички, щоб дізнатися і, можливо, врятувати своє життя, а

БАЗА Fatality List - BLiNC Magazine:: BASE-джампінг, стрибки з парашутом, і польоти на параплані

Fatality Інформація - BLiNC Magazine:: BASE-джампінг, стрибки з парашутом, і польоти на параплані

Крім того, день, коли я випустив плагін, моя карта сайту уявлення стрибнув з 36 763 загального URL на загальну 1297111 URL, і тепер я можу збільшити мій рахунок на 500 до 5000 нових URL, в день. Мій трафік подвоївся з я випускаю цей плагін, і я така щаслива, що це.