Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: використанням геолокації або IP2Location й інші пропозиції

Default використанням геолокації або IP2Location й інші пропозиції

у мене є Fire Fox арабською мовою так, коли я відвідати ваш сайт буде перенаправляти мені арабську мову>> це нормально
    але я також використовую тобто в англійській версії і буде використовувати ваш сайт в англійській версії
    там далеко, щоб додати abilit зробити додатковий фактор до цього за допомогою geololcation або IP2Location, що також збільшить кращих за замовчуванням мову вибір для vistor, що вперше відвідати основний сайт

інше:
    я requist до highlite образ використаний мова в перекладеної сторінки

Також, що важливо для мене:
    коли користувач може вибрати за замовчуванням оригінальний мову сайту
    він повинен отримати за замовчуванням при використанні сайту без будь-яких переклад і він хоче, щоб відповісти або додати теми: мова опція за замовчуванням для нього: Не додавайте мову BBCodes

також:
    Форма швидкої відповіді в групі disscussion я розумію, це не підтримує

і Є деякі помилки я писав про це:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за ваші думки та пропозиції. Будь ласка, майте кожне речення / повідомлення про помилку в окремому потоці - це зробить управління цими набагато простіше. А також немає необхідності вказувати на інші теми вашої - ми бачимо тих, і ми читаємо кожне повідомлення в цьому форумі

Про ваших пропозицій:
    - Геологічна розміщення: як ви вже зазначили, ми використовуємо настройки браузера, і ми ці речі підходять краще, тому що люди можуть бути поза домом, і якщо ви збираєтеся на 2 тижні, щоб інші країни не означає, що Ви автоматично знати їх мову Також було б впливає не тільки продуктивність, але й ми розглянемо, як це може вплинути на роботів індексації вашої сторінки. Як ми знаємо, роботи не використовувати мову, печиво, але IP, який вказує на деякі напрямки. Ви впевнені, що хочете робот перенаправлені?
    - Виділити зображення: додана в список TODO
    - За замовчуванням мова ж, як і форум мовою: у такому випадку варіантів, щоб додати BBCode це кивок відображається на всіх (вона не має сенсу, оскільки його мова є та сама мова форуму оголошення) - так що я не розумію питання. Не могли б ви описати його більше?
    - Швидка відповідь для групового обговорення: додана в список TODO. Я думаю, що це має бути вже підтримується, але не може бути якась помилка або десь нам не вистачає в групі обговорення. Чи буде в порядку в 3.3.0.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Активна виділити прапор зроблено - буде включений в 3.3.0

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •