Дякуємо за ваші думки та пропозиції. Будь ласка, майте кожне речення / повідомлення про помилку в окремому потоці - це зробить управління цими набагато простіше. А також немає необхідності вказувати на інші теми вашої - ми бачимо тих, і ми читаємо кожне повідомлення в цьому форумі

Про ваших пропозицій:
- Геологічна розміщення: як ви вже зазначили, ми використовуємо настройки браузера, і ми ці речі підходять краще, тому що люди можуть бути поза домом, і якщо ви збираєтеся на 2 тижні, щоб інші країни не означає, що Ви автоматично знати їх мову Також було б впливає не тільки продуктивність, але й ми розглянемо, як це може вплинути на роботів індексації вашої сторінки. Як ми знаємо, роботи не використовувати мову, печиво, але IP, який вказує на деякі напрямки. Ви впевнені, що хочете робот перенаправлені?
- Виділити зображення: додана в список TODO
- За замовчуванням мова ж, як і форум мовою: у такому випадку варіантів, щоб додати BBCode це кивок відображається на всіх (вона не має сенсу, оскільки його мова є та сама мова форуму оголошення) - так що я не розумію питання. Не могли б ви описати його більше?
- Швидка відповідь для групового обговорення: додана в список TODO. Я думаю, що це має бути вже підтримується, але не може бути якась помилка або десь нам не вистачає в групі обговорення. Чи буде в порядку в 3.3.0.