Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Fatar помилку після установки

Arrow Fatar помилку після установки

привіт, я видалив вільної 2.4.4

і встановлені, налаштовані 4.x по ридми

я отримую цю помилку, при спробі доступу до форуму або перевести в см:

Warning: require_once ([шлях] / входить / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / class_friendly_url.php (287): EVAL () ' г коду в рядку 4

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php' (include_path ='.:/ usr/lib64/php: / USR / Lib / PHP) в / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): Eval () б код в рядку 4
    Востаннє редагувалось vforum; 19-07-11 в 21:31.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, переконайтеся, що ви завантажили всі необхідні форми утримання від vbet пакет на ваш форум. Схоже, ви пропустили файлу. Будь ласка, переконайтеся, що ви завантажили файл / Входить / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Якщо ви мені, будь ласка PM Доступ деталі для панелі адміністратора і FTP - Я перевірю, що там відбувається.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-07-11 в 17:45.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як описано в PM питання пішов - це був ваш FTP-клієнт, який вини змінили імена файлів у нижній регістр. Так що я закінчення цього потоку. У випадку інших питань, будь ласка, створіть один потік на одне питання

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •