Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 21

Тема: ¿Як налаштувати редактор кнопку продукт BBCodes?

Default ¿Як налаштувати редактор кнопку продукт BBCodes?

Я живу в двомовному регіоні, який акцій іспанських і каталонських як мови.

Іспанська встановлений за замовчуванням мову форуму, але багато користувачів можуть контекстуально зміни з іспанської на каталонський в залежності від того, який потік / форуми відвідуєте.

Багато користувачів одержали б прибуток на кнопку пост редактора, який буде просто вкласти BBCodes каталонської продукт в потрібному повідомлень.

[Мова = са] .... [/ Мова]

Я спробував сукупності цю кнопку вручну, але тільки текст вставляється у повідомленні (BBCodes) і не виконується як продукт команди.

Є просте рішення для цього?

Востаннє редагувалось forosmb; 16-07-11 в 14:56.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Є можливі прості вирішення питання у вас:
    1. Увімкнути автоматичне визначення мови (vBET варіантів в панелі адміністратора) - користувачі просто писати повідомлення і vBET буде непрозорою його в мову BBCode автоматично
    2. Змусити користувачів встановлювати свої мови за замовчуванням (також опцію у vBET) - коли користувач встановив його за замовчуванням мову, що мова форуму, то vBET автоматично додавати редактору BBCode варіант (не як кнопка, але, як радіо-кнопки - обгортання на мову чи ні) - Ви можете подивитися як це працює, навіть на нашому форумі - просто встановити за замовчуванням мову, крім англійської (використання Користувач CP).

Будь ласка, скажіть вам потрібна додаткова допомога?

Немає відповіді - вважати вирішеною. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут

Спасибі за відповідь.

Жодне з цих рішень адаптуватися 100% до моїх потреб, хоча.

Я б не хотів, щоб змусити мого користувачам вибирати мову в профіль, оскільки більшість з них змінити мову введення між потоками або темами.

Крім того, Google автоматично виявити мова не підходить теж. Це відноситься тільки до повідомлення помічені як [мова] і з більшістю користувачів без профілю мовою призначені, цей спосіб не працює.

У мене є інший відповідного питання, що є, що колись мова вибирається в профіль вона може бути повернулися до "не обраний". Я наполягаю, щоб мої користувачі не мають фіксованого використання мови або профілі (це реальний двомовних контексті), і після тестування конфігурації вони бачать фіксованого asignation, що вони можуть повернутися. Ми повинні були б виправити за це.

Моя пропозиція мови теги кнопку на редактора є більш гнучким і пропонує functionlity більш «на вимогу» для користувачів, з моєї точки зору.

Ви також повинні знати, що додавання вторинного групи користувачів, як ваш продукт не впливає дуже часто групах альбоми конфігурації. "0" за замовчуванням для розміру зображення альбомів кошти необмеженого розміру і будь-який інший overides Можливе альбом групи користувачів пресета. Вона є частиною VBulletin механіки групі, але це було б краще, щоб створити нові групи користувачів мови з деякою фіксованою ні нескінченного дозволу альбом розміру.

Дякуємо за вашу підтримку.

Google автоматично визначити працює тільки для повідомлень, які не позначені як [мова] (немає необхідності перевіряти, якщо вона вже встановлена). Він реалізується встановити [мова] для користувача повідомлення автоматично, і це працює для всіх користувачів незалежно від того, чи мають вони встановлюють свої мови за замовчуванням чи ні. Ви зрозуміли, як це працює. Якщо ви думаєте, вона працює неправильно не ваш форум - будь ласка, відкрийте новий потік для нового випуску.

Будь ласка, відкрийте нові теми для ваших нових питань - це дозволить ефективно розвивати свої проблеми окремо і містити в чистоті історії питання. Ми не в змозі управляти багатьох питань в один потік. Тому, будь ласка, відкривати нові теми для груп користувачів питання і автовизначення якщо ви думаєте, працює неправильно на вашому форумі.

Будь ласка, зверніть увагу, що додавання кнопки на мові BBCode є деякі проблеми. Ви дійсно хочете, щоб змусити користувача щоразу натиснути кнопку і вибрати один з 53 мов, вважаючи його першим, звичайно, на такий довгий список. Будь ласка, зверніть увагу, що фактичне рішення не вечеряти таке питання. І це робиться з метою, щоб уникнути таких проблем. Крім того, подібна функціональність "на вимогу" не має сенсу взагалі. Хто буде писати свої повідомлення на різних мовах? Кожне повідомлення в іншу мову, і кожного разу обрати, в якому це повідомлення? ... Коли-небудь, якщо хтось хочете, то краще використовувати автоматичне визначення для цього, ніж користувач сили, щоб вибрати його сам.

Ви ж не хочете, щоб змусити вас користувачеві встановити мову за замовчуванням, але хочуть, щоб змусити його робити це кожен раз, коли він пише листа? ... Також у вас немає, щоб змусити користувача встановити мову за замовчуванням - будь ласка, використовуйте автоматичне визначення мови. Він призначений для таких випадків, і це нормально працює. Ви зрозуміли, як це працює.

Мова користувача за замовчуванням не за замовчуванням VBulletin використання мови. Це не має ніякого впливу на чомусь редакторів. Чому ви хочете, щоб скинути його?

Мені не потрібні кнопки для 53 мов, тільки для одного, не один неявний.
    І я б не сила користувачеві ні до чого. У гіршому випадку я міг сам редагувати і додавати теги одним простим клацанням миші, тепер не по кишені.

Я відкрию теми на автоматичну видачу перекладу як, втім, він не працює нормально в моєму форумі.

Так що якщо ви хочете, тільки для однієї мови то, будь ласка, зверніть увагу, що vBET автоматично додає щось подібне. Якщо користувач вибрав своєю мовою за замовчуванням, і це інші, що мова форуму за замовчуванням, то vBET додасть до кожної редактор варіант, який дозволить автоматично непрозорою користувачем повідомлення у мову BBCode. Це не кнопка, а перемикач - дозволяє включити (це встановлено за замовчуванням) або відключити його. Ви можете бачити, як вона працює на нашому форумі, встановивши мову за замовчуванням, відмінних від англійської.

Коли вона використовується, то редактор посилає додаткові дані на сервер. Це параметр з ім'ям vbet_postInLanguage і це значення коду мови, які повинні бути включені в мову BBCode. Так що якщо ви хочете встановити власну кнопку, то ви можете відправити редактор формі ці дані, коли кнопка встановлена, або ви можете задати кнопки з клієнтської сторони логіки (Java Script), який буде обернути / розгорнути в редакторі при натисканні включення / відключення. Начебто просто булькати включення / відключення значення для прихованого vbet_postInLanguage полі (який можна додавати за допомогою кнопки).
    Це не потребує будь-яких Java Scripts взагалі, якщо ваша кнопка буде прапорець поля (замість того, щоб той, який криється значення встановлюється кнопка). Це, мабуть, найпростіший спосіб - vBET коли отримує цей набір параметрів буде піклуватися про упакування повідомлення BBCode, на стороні сервера

Я поїду в вашу нові теми для підтримки інших питань. Вам потрібно більше підтримки з цією?

Дякуємо за вашу підтримку. Я не бачу мови перемикач вибору в моїй версії 3.7.3 forum.I постараюся, щоб активувати it.We угоду в будь-якому випадку складної ситуації. Більшість двомовних користувачів не хотів би, щоб будь-яке повідомлення перекладається як серед відомих languages.But нам потрібно, щоб відзначити якимось чином каталонська повідомлень запропонувати переклади на деякі тільки іспанська users.In динаміків зв'язці з автоматичним визначенням, ми б вигоду для можливість "нульового" прапор, який дозволив би уникнути будь translltion до user.That чином, і каталонський та іспанський повідомлення з'являться в оригінальній версії, і єдиний іноземець і не двомовного читача потрібно переклад активації forum.I apreciate ваш продукт, і я думаю, велику роботу. Я визнаю, наші потреби, досить своєрідною, але ми хочемо, щоб користувачі були дійсно знайомі з мовою конфігурації сайту.

Я бачу, переклади рядків втрачаються при редагуванні повідомлення у цьому форумі.

Якщо ви хочете мати прапор 0, то скористайтеся notranslate BBCode він не буде переведений на всіх - значить не на будь-яку мову. Будь ласка, враховуйте це, що ви дійсно хочете - якщо у вас підтримку і інших мов (не тільки тих, 2), то багато повідомлень будуть не переведені взагалі.

Це приклад notranslate використання BBCode: This will not be translated at all

Крім того, переклад двомовні користувачі не повинні бути проблемою - Ви включили вихідного повідомлення.

Якщо Ви блідий, наприклад, повідомлення каталонською мовою не переведена на мову Х (а для інших перекладено), то вам необхідно:
    1. є ті повідомлення, помічені як каталонська
    2. змінити vBET код для обробки BBCode, додавши умова, яку поверне вихідний текст для цього перекладу пари.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •