Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Прапор не відображається на мобільному стилі.

Default Прапор не відображається на мобільному стилі.

Прапорців не відображаються на моєму мобільному стилі. Це мода:

Легкий стиль для малого екрану пристрою (стільниковий телефон, ******, Mobile, Android) - vBulletin.org форум

Мобільний зв'язок стилю: Windows 7 Теми - CreativX

Чи є спосіб виправити це, будь ласка?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, надішліть мені URL для точного сторінці я можу бачити це. Там повинно бути щось не так в URL зображень. Мені потрібно, щоб перевірити це. Швидше за все, посилання є відносними і ваші окуляри URL в невірний каталог і немає базовий набір. Тим не менш - потрібно, щоб перевірити його, щоб дати вам рішення

Спочатку йдіть в мобільному стилі. Ви просто перейдіть за цим посиланням на комп'ютері:

Windows 7 Теми - CreativX

Потім перейдіть до цієї теми:

Windows 7 тем: Космічний корабель t3 по tono3022

Кілька постів на першій сторінці цього потоку можна побачити відсутні прапори.

Один швидкий річ - ви не повинні використовувати цей тип перекладу презентації для цих сторінок.

1. Вона повинна бути якомога простішим - жодних зображень, якщо немає необхідності (на мобільні телефони ви можете платити за кожен кілобайт даних)
    2. Сценарії для перегляду оригінального тексту не працюють, тому що відповідні сценарії VBulletin не включені там (і не повинно бути, тому що кожен кілобайт даних важливо)

так а перевірити, як зробили ці образи видимих Пропоную роботу про те, як шоу для цих сторінок тільки перекладений текст без будь-якої додаткової інформації. Але спочатку мені потрібно ваше рішення - зображення або якомога простішою?

Так, ви праві Міхал. Я не думав про це. Якщо це не складно, я був би вдячний, якби ми могли піти на як можна більш простим. Велике спасибі!

Будь ласка, детально PM доступу.

Рішення полягає в редагуванні шаблона vbenterprisetranslator_inpost_translate для вашого мобільного стилю і видалити все не потрібні деталі. Наприклад залишити тільки це:
    <! - vBET_SNTA - ><! - vBET_NRE - > {vb: Сировина переведені} <! - vBET_ENTA - >
    Це вже зроблено на вашому сервері. Якщо ви хочете змінити його на іншій формі, будь ласка, просто змінити шаблон

Добре, великий матеріал. Велике спасибі Міхал!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •