Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Як можна перевірити інтеграція завершена?

Question Як можна перевірити інтеграція завершена?

Я пішов README напрямками:
    Інтеграція з іншими модами
    Ви можете інтегрувати vBETTM з іншими модами. Нижче у вас є опис інтеграції можливостей. Фактичні можливості інтеграції ви також знайдете тут.
    Інтеграція vBSEOTM
    Але як я можу підтверджувати ці зміни є правильними?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

1. Перевірте ваш інтегрований сторінок мод працює
    2. Перевірте ваш інтегрований сторінок мод працює з перекладом

У разі vbseo інтеграція йде ні в яке нитку і перевірити це URL, переводяться (у разі vbseo тільки частина потоку, а не частина форуму - це підтримується для VBulletin дружні URL).

У разі Sitemap Generator інтеграції - Відкрити створений карти сайту та перевірити, чи дійсно зв'язків з мовні коди включені.

Ну карта сайту робіт:
    1260348 нових проіндексованих сторінок. WOW ******!!

У наступному випуску ми хочемо оголошення підтримки включають уже переведені URL-адрес в Карта сайту - тепер посилання на перекладені сторінки в карту сайту буде божевільний 301 редирект на реальний.

Nice! Я не можу чекати!

Question

Quote Повідомлення від vBET View Post
    У наступному випуску ми хочемо оголошення підтримки включають уже переведені URL-адрес в Карта сайту - тепер посилання на перекладені сторінки в карту сайту буде божевільний 301 редирект на реальний.
    Ви маєте на увазі наступний реліз буде виправити це:

URL-адрес не послідувало
    Коли ми перевірили кілька URL-адрес з вашого файлу Sitemap, ми виявили, що деякі URL, перенаправлення на інші місця. Ми рекомендуємо, щоб ваша карта сайту містять URL-адрес, які вказують на кінцевий пункт призначення (цільової перенаправлення) замість перенаправлення на іншу адресу.
    Помилка HTTP: 301
    URL:
    ким би він не / був ************!
    Проблема виявлена: 8 квітня 2011
    Я бачу, багато з них в моєму уявленні Google Sitemap сьогодні.

Саме так - це буде вирішена.

На даний момент, якщо ви не хочете, щоб ці - просто не інтегруються з Sitemap Generator - Google знайде ваш перекладених сторінок в будь-якому випадку, повзаючи ваших сторінках. Маючи його в карту сайту не треба - просто можна зробити його індексуватися швидше.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •