Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 21

Тема: vBGallery проблем інтеграції.

Перед тим як другий варіант, я отримую це зараз:

Попередження: Чи включають в себе (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу, в / Головна / Windows / public_html / галерея / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лінії 35

Попередження: Чи включають в себе (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу, в / Головна / Windows / public_html / галерея / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лінії 35

Попередження: Увімкніть () [function.include]: 'DirnameVBET_FORUMDIR / index.php' Помилка відкриття для включення (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP ') в / Головна / Windows / public_html / галерея / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лінії 35

OK ... бла ... вибачте .... неправильно знову. Я тепер замінені ім'я-каталогу (__FILE__) до VBET_FORUMDIR, але тепер я отримую це:

Попередження: Потребує (/ входить / class_bootstrap.php.) [function.require]: Не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу, в /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лінії 30

Попередження: Потребує (/ входить / class_bootstrap.php.) [function.require]: Не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу, в /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лінії 30

Фатальна помилка: Потребує () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '. / Входить / class_bootstrap.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP ') в /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лінії 30

Отже, у мене буде чекати ще один день.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я збираюся перевірити, що у вас там зараз.

ОК, дякую!

Я перевірив фактичні PHP каталогів, виконуючи getcwd () і результат: / Головна / Windows / public_html / галерея
    Я намагався використовувати ChDir (VBET_FORUMDIR); в фронт-контролері, але вона випускає і інші питання.

Як я вже писав ви використовуєте в даний час не підтримується перенаправлення шляху. Я проводжу багато часу і не знаходять рішення. Якщо ви хочете, щоб ми працювали більше на це будь ласка, купіть Інтеграція служби. Або просто використовувати тільки .htaccess для внутрішнього перенаправлення замість vBSEO.

Спосіб інтегрувати це з vbseo це найкращим чином. А тепер скажіть мені, ви не підтримуєте ", що" шлях трохи необгрунтованим ІМХО.
    Цей мод працює на 100% правильно VBulletin з vbseo. Але оскільки щось негаразд з vbet для роботи з нею ви не будете підтримувати його? ОК .... дякую Міхал.

Зверніть увагу, що vBET є VBulletin перекладача. Ми гарантуємо, що VBulletin будуть переведені. Ми також робимо все можливе для підтримки інших модів які створюють свій власний контент, але перерви VBulletin архітектури.

Саме тому ми створили фронт-контролер, який дозволяє перевести сторінок, створених модів, який порушує VBulletin архітектури і ніякої користі global_complete гачок. І ми розробили загальний спосіб підтримувати більшість таких плагінів. Проте ми не можемо гарантувати, що кожен не знаємо ми, або навіть не існуючих ще мод який написаний на поганим тоном і перерв VBulletin архітектури працюватиме з стандартної процедури інтеграції - особливо якщо у вас на свій власний форум не стандартний підхід (. Htaccess), тому що повісили його інтеграції з vbseo. Так що, так - це те, що я писав вам раніше, і це справедливо і сьогодні: в цей момент ми не підтримуємо випадок, коли мода перерви VBulletin архітектури і не використовувати global_complete гак, використовувати свій власний каталог, і замість Htaccess використовуються vbseo. Перенаправлення правил.

Як я вже писав Вам раніше, - особисто я працював над ним на вашому форумі, сподіваючись, що це невелика проблема, але це не так. Це велика справа, так що якщо ви хочете, щоб інтегрувати його для вас - будь ласка, купіть інтеграції послуг. Ви також можете просто позбутися vbseo перенаправлення внутрішніх та використання Htaccess. - У такому випадку ви вже вільний інструкції, як інтегрувати.

І чому він не підтримується, все ж дуже просто - ніхто не потребував ньому раніше... будь ласка, - ми знаємо один одного і ти знаєш, що ми корисні, досі в нашій безкоштовної підтримки не включають в себе витрати днів на сервері, коли хто-то це не від vbet баг, просто його налаштування проблема з модом, який не повністю сумісний з форуму і додатково вже розібрано іншими мод... я був там я проводжу більше години, навіть не намагаючись заряджати, тому що це була можливість, що це від vbet помилка. Тепер ми знаємо, що це не так. Це не від vbet проблема - це ваша проблема конфігурації, яка в даний момент не мають вже описані інтеграційне рішення, але ви можете все ще легко інтегруватися, якщо ви позбутися vbseo внутрішніх перенаправлень і використовувати чисті .синтаксис. htaccess правила. Якщо ви хочете, щоб інтегрувати його на ваш сервер з внутрішнім vbseo правила перенаправлення ти просиш для інтеграції послуга, яка коштує $30 і ви можете купити його тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ми підтримуємо повністю вільні від нашого форуму, даючи поради і відповіді. Проте, якщо наші клієнти хочуть, щоб ми зробили роботу - у нас є пропозиція для них - це інтеграція / установки / модернізації служби

Я розумію. Я хочу також подякувати Вам за Ваш час і зусилля, витрачені на це. У мене зараз відключені vbgallery як це, виявляється, надто багато клопоту з новою VB 4.1.5 теж.

У цей момент vBET не був протестований з VBulletin 4.1.5, бо це вважається нестабільною і поки не підтримується.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •