Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Випуск між vBET і vBMail.

Default Випуск між vBET і vBMail.

Є проблема між vbet і vBMail від DragonByteTech.

Ви можете побачити мої нитка про цю проблему тут:

[VB 4.1.x] Групи з vBET.

Як я можу додати групи користувачів vBET на цей мод? Або я можу просто видалити групи користувачів vBET повністю?

Спасибі!

EDIT: На жаль, я не впевнений, що якщо Ви будете в змозі бачити, що потік. Проблема в тому, що цей мод (vBMail) тягне групи користувачів з офіційного масив кеш групі, і, мабуть, vBET немає. Так що тепер vBET в додаткові групи користувачів не додаються в цей мод для настроювання, і тоді я не можу налаштувати списки розсилки правильно.
    Востаннє редагувалось Taurus; 10-07-11 в 01:32.

Мені дуже потрібна допомога тут, будь ласка.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт,

Я був в змозі бачити їх потік (але не включені зображень). Будь ласка, зверніть увагу, що всі групи користувачів зберігаються як вони припускають, щоб у VBulletin таблиць. Як я розумію, ви не побачите тих, хто vBMail - це їхня помилка. Вони вважають, приймати всі існуючі групи. Замість цього вони обмежують показано груп деякий підмножина існуючих груп користувачів (підмножина включені в кеші). Вони просто повинні змінити його і показати всі існуючі групи користувачів. Це неправда, що вони не можуть нічого зробити - вони можуть просто взяти всі існуючі групи користувачів

vBET тут чиста - ми нічого не міняють в архітектурі Форум - vBET групи користувачів зберігаються тільки ж, як і всіх інших груп. Будь-хто може прийняти його, якщо просто спитати про всі існуючі груп. Будь-які зміни в vBET не вирішить їхні проблеми, тому що у випадку, коли ви будете мати інші нові групи користувачів не зберігаються в кеші, то ваше питання буде повернувся. Вони повинні змінити спосіб прийняття груп. Тим більше що, як я вважаю, беручи тільки групи з кеша не мають видимого впливу на продуктивність на всіх.

Ви можете зв'язатися з нами з авторами мода, якщо ви вважаєте, що це допоможе, і вони хочуть, щоб обговорити це питання.

Ви як і раніше потребують нашої допомоги тут?

Питання тут було те, що всередині груп користувачів параметри vBET "Це Група не" заборонених "Група" була встановлена на «ні» таким чином припускаючи, що це заборонено групах. Тому ці групи користувачів не були включені в списки розсилки vBMail.

Я не знаю, чому ви повинні встановити всі ті групи користувачів, як заборонити?? (Змінюючи цей параметр, щоб "так" він працює прекрасно.)

Вирішені і будуть включені в наступний випуск.

Для швидкого вирішення, будь ласка:
    1. Відкрийте будь-який клієнт MySQL та Вхід в вашу базу даних VBulletin
    2. Виконання запиту (додати префікс таблиці, якщо ви використовуєте його):
    Code:
    UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
    3. До Панель адміністратора -> Групи -> Група менеджер
    4. Натисніть Йти змінити деякі групи користувачів (не важливо, який саме)
    5. Натисніть Оновлення без будь-яких змін.

Зверніть увагу, що 3 останніх кроків, щоб викликати VBulletin поновлення кешу (відновлення звання, права доступу і так далі). Ви можете побачити його роботи буде Панель адміністратора -> Користувачі -> Перегляд Чорний список. Перш ніж зміни ви побачите там все від vbet групами користувачів. Після зміни компанія vbet групами користувачів зникне з подання.

1. Відкрийте будь-який клієнт MySQL та Вхід в вашу базу даних VBulletin
    Чи можу я не запускати це з моєї ACP?

Технічне обслуговування> Виконати SQL-запиту

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Чи можу я не запускати це з моєї ACP?

Технічне обслуговування> Виконати SQL-запиту
    Я не бачу жодної проблеми - будь-який клієнт MySQL є чого прийти.

ОК, спасибо. Тільки одне питання, будь ласка.

У цьому запиті, де б я додати префікс? Що VB

Спасибі

У передній частині таблиці назву так: vb.usergroup

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •