Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Карта сайту URL, підроблені або реальні?

Default Карта сайту URL, підроблені або реальні?

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Коли я вперше хочу сказати, що я думаю, vbet для геніального продукту, який кожен цент варто витрат вона

Sitemaps є правильний URL URL ось так:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    або тільки URL, як це:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Я питаю, тому що для мене це ключовий момент продажу. Для URL на зразок цього:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    в карту сайту є нонсенс, тому що вони використовують 301 редірект, щоб
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    спрямовується і карти сайту мають правильний URL не є неправильні.

Я також хотів би запитати, якщо переписати в URL-адрес Sitemaps і форумах я використовую тільки форум URL не URL потоку в карту сайту

Велике спасибі за допомогу

PS навіщо посилати в внеском є те, що забороняється розміщувати посилання на інші сайти, коли я ще не зробили цього? Я розмістив тільки на лівій частині сторінки

Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт.

У цей момент, коли ви інтегрувати vBET з генератором карта сайту ви підвіконня не перевели посилання в карті сайту. vBET переводить посилання у вашому форумі, так що Google і інші павуки знайде і буде індексувати ваші перекладені сторінки.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми вже запланували рішення для підтримки покоління карту сайту з уже переведені посилання (див. тут для деталей: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). У нас немає дати випуску для цього ще. Спочатку ми будемо додавати інші машинного перекладу підтримку vBET3.x (зараз це тільки в vBET4.x) і після цього ми будемо здійснювати інші функції - включаючи підтримку переведені посилання для Sitemap Generator. Будь ласка, майте на увазі, що інтеграція з генератором карта не потрібна зовсім - це тільки допомога для Google, який, ймовірно зробити проіндексованих сторінок швидше, ще ті будуть індексуватися в будь-якому разі, завдяки Google роботів.

Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, майбутнє просто запитати

Translated text
    нічого собі швидку відповідь, дякую.

Добре, добре, що планується інтегрувати переведені адреси для сайту.

Google проводить на жаль, тільки певна кількість URL, які мають 301 редирект тому дана функція була б дуже корисною і важливою.
    Я маю у своєму форум без цієї функції приблизно 26 мільйон 301 редірект, що Google буде карати

Я прочитав це тут: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Планується також, що Форум URL додається в карту сайту?
    До цих пір тільки URL потоку для вставки.

У мене є 1200 теми форуму і 500000, отже, тільки форумах на адресу моєї Карта сайту так було б важливо для мене, що у форумі URL в карту сайту є.
    Хіба це можливо?

Останнє запитання.
    Чи можна за замовчуванням на весь форум у однієї мови на іншу мову?

Приклад.
    У мене є німецький форум, і що це завжди буде відображатися і для кожного по-англійськи, це можливо?

Тому що я міг зробити копії форуму на їх власних доменів на різних мовах
    Original text

На цьому процедура інтегрування карта сайту моменту не включають в себе додавання форум посилання для перекладу сторінок. Звичайно, це можливо - просто у нас не було сумнівів, перш ніж це нам було все одно раніше.

Є ще питання

Translated text
    нормально через питання; =)

Так що я прийняв німецький форум (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) А також хочу англійськи користувач може прочитати це.
    Тоді я встановити VBET і я в URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    німецька версія і
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    Англійські версії. це нормально, якщо я хочу німецькою та англійською мовами користувачів поділяють платформу разом.
    Але якщо я хочу, німецькою та англійською мовами користувачі мають свій власний форум, то було б краще мені зробити копію форуму
    Тоді у мене є два німецьких форумах.
    одного домену в
    HTML Code:
    deutsch.de
    для німецьких і одного користувача в домені
    HTML Code:
    englisch.com
    для англійських користувачів. Це дозволяє користувачеві читати старий англійський німецький внесок у форумі englisch.com звичайно, повинен бути англійська мова за замовчуванням.

Так у мене було два Незалежний рада незалежних кожен зі своєю мовою і власним доменом.

Я висловив свою думку для сприйняття?

Це вигідно.
    Google не індексує 10000000 сторінок з домену.
    Але 10 мільйонів сторінок індексуються Google 50 доменів
    Original text
    Востаннє редагувалось Alpha; 28-06-11 в 15:33.

У цьому випадку вам не потрібно vBET на все ... Ви просто Церато 50 однокімнатних форумах мовою. Так що для перекладу? Будь ласка, майте на увазі, що це буде дуже дорого для вас - 50 ліцензій на VBulletin і, можливо, інші платні плагіни. Також 50 плат буде споживати набагато більше ресурсів (процесор, пам'ять).

Translated text
    На жаль, це не так просто.
    У мене є німецький форум, який має 1500 тисяч повідомлень. Ці проводки, звичайно, також доступні на всіх мовах.
    Основа якості основних, як це було раніше.
    Я знаю, що може бути 50 нових форумах тільки тому, що якийсь сенс.
    Чому я повинна бути 50 нових порожнечі форумах причин, але якщо у мене є 1500 тисяч повідомлень в якості контенту?
    Але тільки на одній мові
    Це зміст представляє економічний фактор може бути помножена з перекладом на різні мови.
    Тільки в 100 разів краще працює на окремих доменів, по яких Комісія може переводити розвитку незалежних позицій.

Перший фактор вартості вторинної. Німецький форум має менше витрат на сервери 100-200 **** заслуга.
    Якщо англійська копію досягнення тільки 10% від гідності, яке все одно буде вигідно. Є немає форумів з вартості нового сервера для існуючих серверів не зайняті розташовують достатніми резервами. Він буде нести тільки вартість ліцензії.
    Крім того, я не хочу, щоб зробити 50 форумах відразу, але завжди один за іншим

Але я думаю, я знайшов рішення.
    У Htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Якщо дійсно працюють.

Але повернемося до теми
    Добре, я постараюся знайти кого-то я, які можуть інтегрувати URL форуму в Sitemap.
    Тоді я куплю VBET.
    Дякуємо за допомогу

і спасибі за цю чудову програму
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •