Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Типова мова в профіль користувача

Default Типова мова в профіль користувача

Я не знаю, якщо є щось я повинен встановити для цього або, якщо це помилка LOL

Я тільки помітив сьогодні, що один з моїх членів, маючи її мову за замовчуванням встановлений у португальському (бачив в адмін) показує англійську як мову за замовчуванням в профілі ... це помилка?

Профіль: lissaedesignz.com / форум / членів / Келлі-Regina / сподіваюся, що працює, як мабуть я можу відправити посилання, поки я є 15 повідомлень LOL

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так, це помилка, і це вже помітили - користувачеві бачити свій власний прапор мови замість прапора користувача він дивиться.

Це буде виправлено в наступному релізі. Вибачте за неприємностей.

Не турбуйтеся, дякую за швидку відповідь

як повністю видалити Типова мова показувати в профілі користувача. я перевірив в templatesd і не міг знайти нічого

знайшов його, відключивши плагін "Доповни дані мови за замовчуванням в описі члена"

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так Великий, що ви знайшли його і шкода, що ми не відповіли раніше

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •