Так що це не опціон на придбання додаткових більше? Може бути, ви могли змиритися попередження і зниження цін? Я шукав, щоб отримати цю фантастичну доповнення після спроби безкоштовної версії.
Так що це не опціон на придбання додаткових більше? Може бути, ви могли змиритися попередження і зниження цін? Я шукав, щоб отримати цю фантастичну доповнення після спроби безкоштовної версії.
Я не знаю, що exacly ви хочете купити.
Ми пропонуємо:
-VBET ліцензії
VBET-брендингу вільною ліцензією (без vBET URL в підвал).
Насправді, Продаж vBET тимчасово триматися. Більш детальна інформація тут:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Точно, це тимчасово на утримання. Ну що ж, я буду чекати його до вирішення цього питання. Дякую, так чи інакше.
На цей момент vBET продажу є за замовчуванням закрита, тому що Google закриє їх Переклад API 1 грудня (подробиці тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Ми будемо офіційно відновити продажу, коли ми будемо мати альтернативні рішення для перекладу. Ми можемо дати вам спеціальну посилання, що дозволить вам купити, якщо ви впевнені, що хочете купити, навіть знаючи, що через 6 місяців Google закриє переклади API, і якщо vBET не буде мати альтернативні рішення, то переклади перестане працювати. Саме тому ми тимчасово закрито продажу. Якщо ви повністю впевнені, що хочете купити в будь-якому випадку - будь ласка, повідомте нам, і ми надішлемо вам спеціальне посилання, яка дозволить за це.
Тому що ми попросили кілька разів про те, щоб vBET можна купити прямо зараз ми знову відкрити продажу vBET. Тим не менш, ми додали ясне попередження про купівлю сторінку, щоб хто-небудь, хто хоче купити усвідомлює, що 1 грудня 2011 Google API, переклад буде закритий, і vBET не мають на даний момент альтернативний спосіб підтримки перекладу.
Ось заява awailable на покупку сторінку:
Так що якщо ви все ще хочете купити, знаючи про це, будь ласка просто використовувати наш Купити зараз! посилання.УВАГА: Google перестане забезпечувати їх переклад в API 1 грудня 2011. Ми працюємо для підтримки перекладів іншими службами. Ви можете знайти всю інформацію про наш прогрес тут: Google відключає переклади API
Ми заблокували, продаж з vBET, поки ми не маємо альтернативні рішення для перекладу, але ми попросили дозволити купити vBET все одно. Ми є компанією, що чесні, і ми думаємо, що продаж продукту, яке майбутнє може скоро скінчиться, навіть коли клієнт домовитися про що в ліцензії не є спосіб зробити бізнес (багато користувачів не читати ліцензії на всіх). Тому що ми попросили для цього ми знову відкрити, продажу за vBET попередження. Майте на увазі, - 1 грудня, Google буде видалити Переклад API. Ми не можемо сказати, що зараз як багато мови буде підтримуватися після цього, або ми знайдете будь-які альтернативні Переклад API на всіх. І щоб уникнути будь-яких помилок - тут є частиною vBET ліцензії: vBET працює, використовуючи службу перекладу Google, і ви повинні бути дозволено використовувати його. ПРОСТИЙ Міхал Podbielski дає вам не повернення грошей у випадку якщо ваш форум заблокована/заборонена або обмежена в будь-якому випадку, на переклад служб Google.
Так що буде не повертаються взагалі. Ми зробимо все можливе для підтримки перекладів іншими API,, До цих пір в цей момент ми не можемо гарантувати, це буде юридично можливим, ні скільки мов буде підтримуватися.