Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 6 FirstПерший 1234 ... ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 56

Тема: Google Translate API відключений або буде платити? Не важливо - vBET підтримує і інші інтерфейси

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми тимчасово відключені продаж vBET ліцензій. Поки у нас немає альтернативного рішення для підтримки перекладів ми не будемо продавати більше ліцензій, бути чесними з нашими користувачами.

Ми півроку, щоб знайти альтернативне рішення, і я сподіваюся, ми знайдемо його. Проте в цей самий момент часу, ми вирішили провести продаж. Ми будемо продавати ще раз, коли vBET буде підтримувати деякі інші API перекладу.

Ви праві, мабуть, ми можемо використовувати HTTP

Я дійсно сподіваюся, що ви, хлопці, здатні переносити (відмінно) мод до різних API, найближчим часом. Члени моєї використовуєте vbet більше і більше, і я виразно залучення нових членів (і старію членів пост) через мовний об'єкта. Однак, оскільки Google дав розпливчасті причиною закриття API я відверто мало стурбовані тим, що вони можуть почати карати тих форумах, використовуючи це незважаючи на те, їх TOS в даний час дозвіл такого використання. Якщо вони можуть звалище API за такий короткий термін, то, можливо, вони можуть змінитися дуже TOS і залишити всіх нас з великою проблемою.

Тому що ми попросили кілька разів про те, щоб vBET можна купити прямо зараз ми знову відкрити продажу vBET. Тим не менш, ми додали ясне попередження про купівлю сторінку, щоб хто-небудь, хто хоче купити усвідомлює, що 1 грудня 2011 Google API, переклад буде закритий, і vBET не мають на даний момент альтернативний спосіб підтримки перекладу.

Ось заява awailable на покупку сторінку:
    УВАГА: Google перестане забезпечувати їх переклад в API 1 грудня 2011. Ми працюємо для підтримки перекладів іншими службами. Ви можете знайти всю інформацію про наш прогрес тут: Google відключає переклади API

Ми заблокували, продаж з vBET, поки ми не маємо альтернативні рішення для перекладу, але ми попросили дозволити купити vBET все одно. Ми є компанією, що чесні, і ми думаємо, що продаж продукту, яке майбутнє може скоро скінчиться, навіть коли клієнт домовитися про що в ліцензії не є спосіб зробити бізнес (багато користувачів не читати ліцензії на всіх). Тому що ми попросили для цього ми знову відкрити, продажу за vBET попередження. Майте на увазі, - 1 грудня, Google буде видалити Переклад API. Ми не можемо сказати, що зараз як багато мови буде підтримуватися після цього, або ми знайдете будь-які альтернативні Переклад API на всіх. І щоб уникнути будь-яких помилок - тут є частиною vBET ліцензії: vBET працює, використовуючи службу перекладу Google, і ви повинні бути дозволено використовувати його. ПРОСТИЙ Міхал Podbielski дає вам не повернення грошей у випадку якщо ваш форум заблокована/заборонена або обмежена в будь-якому випадку, на переклад служб Google.
    Так що буде не повертаються взагалі. Ми зробимо все можливе для підтримки перекладів іншими API,, До цих пір в цей момент ми не можемо гарантувати, це буде юридично можливим, ні скільки мов буде підтримуватися.
    Так що якщо ви все ще хочете купити, знаючи про це, будь ласка просто використовувати наш Купити зараз! посилання.

Привіт. Про всі інших речей у цій галузі - можливості і так далі. Як я вже писав ми будемо інформувати вас про прогрес. Зараз у нас є початок місяця, так що деякі додаткові завдання повинно було бути зроблено. Крім актуальні питання клієнтів, знайти альтернативне рішення перекладу мають найвищий пріоритет. Будь-яка інша функція для vBET не має відношення прямо зараз.

Quote Повідомлення від norku View Post
    ... Тому що Google дав розпливчасті причиною закриття API я відверто мало стурбовані тим, що вони можуть почати карати тих форумах, використовуючи це незважаючи на те, їх TOS в даний час дозвіл такого використання. Якщо вони можуть звалище API за такий короткий термін, то, можливо, вони можуть змінитися дуже TOS і залишити всіх нас з великою проблемою.
    Я б не турбуватися про це - Google твердження очевидне: API доступний тільки до 1 грудня 2011 року, в даний час єдиним обмеженням буде близько число щоденних запитів.

Це ясно і посадовець - немає нічого більш позаду, і немає сенсу встановлювати щось позаду. Google буде тільки відключення API, коли вони хочуть, і вони хочуть це зробити 1 грудня і все вже заплановано. Особисто я не бачу сенсу, щоб зробити більший безлад і розрізати його без будь-яких причин. Google в якості партнера втратили зараз багато точок для багатьох людей (подивіться навколо о людях реакцій на різних форумах), немає ніякого сенсу для них, щоб дати додаткові причини не довіряти Google.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я б не турбуватися про це - Google твердження очевидне: API доступний тільки до 1 грудня 2011 року, в даний час єдиним обмеженням буде близько число щоденних запитів.

Це ясно і посадовець - немає нічого більш позаду, і немає сенсу встановлювати щось позаду. Google буде тільки відключення API, коли вони хочуть, і вони хочуть це зробити 1 грудня і все вже заплановано. Особисто я не бачу сенсу, щоб зробити більший безлад і розрізати його без будь-яких причин. Google в якості партнера втратили зараз багато точок для багатьох людей (подивіться навколо о людях реакцій на різних форумах), немає ніякого сенсу для них, щоб дати додаткові причини не довіряти Google.
    Деякі нові просвітницькі в

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

ОНОВЛЕННЯ 3 червня: В ті дні, так як ми оголосили про старіння Translate API, ми бачили, пристрасть та інтерес, проявлений багатьма з вас, через коментарі тут (повірте, ми читаємо кожен з них), і в іншому місці. Я радий поділитися, що ми докладаємо всіх зусиль для вирішення ваших проблем, і буде випускати оновлений план запропонувати платну версію Translate API. Будь ласка, стежте за оновленнями, ми розмістимо повне оновлення як можна швидше.
    Востаннє редагувалось Jncocontrol; 04-06-11 в 10:27. Причина:

Це гарна новина, - принаймні, ще буде можливість мати так багато перекладів. Будемо сподіватися, ціна буде відповідною ... У всякому разі ми зробили дослідження про інші рішення, так як це більше, ніж плітки новини.

Спасибі за будь-яку інформацію, яку дають Якщо хтось є, що додати - навіть те, що ви думаєте про реальну ситуацію - просто писати.

Стр. 2 з 6 FirstПерший 1234 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •