Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 6 123 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 56

Тема: Google Translate API відключений або буде платити? Не важливо - vBET підтримує і інші інтерфейси

Default Google Translate API відключений або буде платити? Не важливо - vBET підтримує і інші інтерфейси

Ви бачили це?
    Google Translate API - Google Code

Google Translate API був офіційно застарілим станом на 26 травня 2011 року. У зв'язку з істотним економічним тягар, пов'язаний з великим зловживань, кількість запитів ви можете зробити в день буде обмежено і API буде відключений повністю від 1 грудня 2011 року. Для веб-сайт переказів, ми рекомендуємо вам використовувати Google Translate Element.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Велике спасибі за цю інформацію. Ми будемо перевіряти його з деталями.
    Тепер, щоб дати швидку відповідь. Як ми бачимо, Google надає альтернативний спосіб для перекладу (Google Translate Element) - ми будемо дивитися близько там.
    Також зверніть увагу, що у випадку, якщо альтернативний спосіб (Google Translate елемент) буде недостатньо, то vBET будемо шукати інші перекладацькі послуги, щоб зробити можливим підтримку перекладу після Google закрити свій API.

Востаннє редагувалось vBET; 28-05-11 в 12:22.

, Що насправді дуже сумно

Default Google Translate API буде відключений повністю з 1 грудня

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Моін,
    Google оголосила про плани закрити API для перекладу:

Весняна прибирання для деяких з наших API - офіційний блог Google кодексу
    Original text

Важливо: Google Translate API був офіційно застарілим станом на 26 травня 2011 року. У зв'язку з істотним економічним тягар, пов'язаний з великим зловживань, кількість запитів ви можете зробити в день буде обмежено і API буде відключений повністю на 1 грудня 2011. Для веб-сайт переказів, ми рекомендуємо вам використовувати Google Translate Element.
    Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Християнський
    Original text

Ми вже знають про це (ось чому теми об'єднані) - див відповідь: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8679.

Звичайно, ми будемо тримати вас повідомлення про ситуацію. Як я вже писав раніше у нас є кілька інших варіантів, щоб дізнатися - як опціональне рішення дається Google та інших API перекладу.

Я тільки що зробив кілька тестів з Альтернативне рішення, що дається Google - Google Translate Елемент - і це не достатньо, щоб підтримати реальним функціонуванням vBET. Насамперед його ідея буде будувати в в сторінку і зробив переклади на вимогу без перезавантаження сторінки. Так що це рішення не буде надавати зміна URL для різних мовах і для індексації таких сторінок (це чітко описані в документації Google Translate Елемент, що результати не будуть індексуватися).

Я шукав Google Translate Умови елемент служби, щоб дізнатися можна було б використовувати свій API з Google Translate Елемент області. Я не знайшов TOS за цю послугу, і я сумніваюся, що використання, якщо її межами API Google Translate Елемент буде можливо / правової - Google тільки що зробив рішення про закриття переклад API.

У цей момент я починаю шукати альтернативні API, переклади. У мене вже є ідея, як змінити vBET конфігурації для внесення змін просто. Тому, коли ми знаходимо інші технології перекладу ми просто змінити прапорці для підтримуваних перекладів для вибору списків - так що ви зможете вибрати перекладацьких послуг для кожної мови окремо. Ця ідея зараз. Ми будемо працювати на нього, і перевірити можливості та обмеження (в тому числі Умови надання послуг від інших API переклади).

Ми повідомимо вам відразу про які-небудь новин у цій області.

Ах, так - одна річ буде складніше - переклад всіх до всіх. Google дав більшості мов. Іншого API не підтримують стільки мов, тому деякі комбінації переказів, ймовірно, зникне. Нам все ще потрібно, щоб перевірити його деталями.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ах, так - одна річ буде складніше - переклад всіх до всіх. Google дав більшості мов. Іншого API не підтримують стільки мов, тому деякі комбінації переказів, ймовірно, зникне. Нам все ще потрібно, щоб перевірити його деталями.
    Мате, Yahoo API - підтримує досить багато мови, є «майже» так само добре, як один Google.

У нас дійсно ця розмова місяць або два тому

Quote Повідомлення від MOGmartin View Post
    Мате, Yahoo API - підтримує досить багато мови, є «майже» так само добре, як один Google.

Так, ми зробили Зараз пріоритети змінилися

Крім того, у разі якщо якісь мови будуть підтримуватися лише частково API переклади - в гіршому випадку ми будемо просто робити подвійний переклад. Тобто якщо X підтримує також переклад на англійську, але не Y, то ми зробили подвійний переклад. Звичайно, такий підхід призведе до погіршення якості та продуктивності, так як я вже писав - це найгірший сценарій. Ми все ще повинні перевірити можливості інших API.

Quote Повідомлення від MOGmartin View Post

Тільки що перевірив Yahoo і не виявили ніяких API ... Просто Yahoo Babelfish, який є інструментом. Див тут: Yahoo! Babel Fish - Переклад тексту та перекладів веб-сторінок - Воно може бути додано в якості місця перекладу або виберіть меню. Так що ж, як елемент Google Translate. Якщо я щось упустити, то, будь ласка, послати посилання на Yahoo переклад API.

Стр. 1 з 6 123 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •