Міхал,
вибачте за затримку відповіді - я був у відпустці на минулого тижня.
Я пам'ятаю, що WP-робот autotranslates використовуючи або Google, Yahoo або bablefish (доступні варіанти конфігурації), так що подивимося на їх реалізацію партнера.
найкращими побажаннями
Мартін
Спасибі - я буду розслідувати це. Зараз у нас є "Нова надія" - Google стверджує, що переклад API не буде закрито, щойно змінили на оплачувану один. Це важливо, тому що ніякий інший API дає так багато мов. Тим не менше ми будемо досліджувати інші можливості, тому що тепер Є ніяких подробиць про нову стратегію Google.
Було б здорово, якби VBET могли використовувати API Google, а також можливість використання вторинних вільного перекладача, якщо необхідно. Для мене заплатили Google API буде варто.
Як я вже писав ми перевіримо інших можливостей теж. Ви завжди можете використовувати Google для деяких перекладах не підтримується іншими, і інші служби, де ви можете отримати її безкоштовно. Це куди ми поїдемо.
Наступна ідея, як поводитися з додатковими API переклад, щоб додати простий параметр, де ви можете вирішити, ви хочете мати все, переклад Google або іншими API, де це можливо.
Таке рішення все-таки дозволить вам використовувати всі мови і зниження витрат (Google Translation API будуть виплачені). Крім того, конфігурація буде тривіальним - тільки один параметр. А для тих, хто хотів би вибрати конкретну послугу переказу (при перекладі деяких буде більше, ніж 2 варіанти) ми будемо мати простий масив PHP з відображенням перекладу до провайдера. Там, де можна буде використовувати більше ніж один постачальник відрізняється від Google відзначимо це у коментарі PHP. Таким чином, ви можете відкрити файл конфігурації, там ви побачите те, що повинно бути переведено Google (немає інших постачальників для таку мову) і те, що буде переведений на інший постачальник - що одне і, що ще підтримує конкретний переклад. Просто для кожної мови буде карта, де ключ буде код мови і значення буде провайдера.
Хто не дбає про деталі просто хочуть їсти більш дешеві перекази - просто дозволите один варіант. Хто хоче подробиць і зробити детальний вибір тільки зміни одного рядка на іншу у відповідній таблиці PHP.
Це фактична ідея, як додати підтримку інших API, переклад.
Будь-які коментарі оцінили![]()
Так, я знайшов інформацію, що WP-робот може використовувати Yahoo bablefish (це одне з рішень) для переказів. Я зробив зауваження про неї в моєму робочому місці з цього питання, і я буду досліджувати його більше. Якщо у Вас є додаткова інформація у цій галузі прохання повідомити тут або PM. Спасибі![]()
Будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Це, здається, прекрасна альтернатива. Тим не менш, ми повинні перевірити ліцензію деталей. Це безкоштовно, але є деякі додаткові замітка про зв'язатися з ними, тому ми будемо в контакт і з'ясувати, чи можна буде використовувати API Microsoft за допомогою безкоштовних vBET як адаптер шару.
Ми просто відправляти пошту з кількох питань на поштову адресу задається Microsoft по Microsoft сторінку Переклад API. Ми перевіряли ліцензії і не виявили жодних обмежень, але ми хочемо бути впевнені, що ми шукали в потрібному місці і не упустив щось. Таким чином, на даний момент ми чекаємо роз'яснень це буде легально використовувати Microsoft API Переклад в vBET.
Ми будемо тримати вас у курсі![]()