Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Ніякої ліцензії

Default Ніякої ліцензії

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Привіт рік тому я купив ліцензію ваш номер рахунку-фактури сценарій [* вирізано *], сьогодні, після вступу панель не може бачити свою ліцензію (хоча сценарій я використав лише один раз) я отримую інформацію, що я повинен купити jeszcez час, я не розумію, щось тут? Я заплатив за ліцензії 2010-04-25 уважно і раптом він зникає? Що це таке?
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 23-05-11 в 21:33. Причина: Захист номер ліцензії

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Ви праві - у мене є рахунок-фактуру деталей. Ця угода пов'язана з іншою облікового запису користувача. Ви використовуєте обліковий запис користувача без ліцензії (іншим користувачем цієї ліцензії). Чи можете ви пояснити, чому?
    Дякуємо за запит
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 23-05-11 в 20:29.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Доброго дня. Як Kamli ліцензії перевірити не зникла, просто ставиться до іншого рахунку. Просто увійдіть в рахунок, з якого Ви придбали ліцензію і там ви будете мати опції, пов'язані з управління ліцензіями Таким чином, ніщо не може бути втрачено - просто забули, з якого ви придбали ліцензію Якщо вам потрібна допомога, Каміль надішлемо Вам ПМ з ім'ям користувача. Напишіть, будь ласка, чи це вже добре, якщо вам потрібно нагадування?
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 23-05-11 в 21:35.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •