Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Додаткові додав груп користувачів

Default Додаткові додав груп користувачів

Привіт, ми дійсно повинні мати 60 (МІГ) нові групи користувачів?, Це буде абсолютною болю переживає кожен з зміни дозволів на мій моди і хакі.

Чи можемо ми позбутися від них?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Чи можете ви пояснити це краще? групи користувачів? Ви маєте на увазі - групи користувачів vBET мову?.
    Що це м'ясо, що користувачі можуть змінити vBET налаштування?

Спасибі

Привіт Каміль, дякую за відповідь, при оновленні до 3.4.0 для vb3.8.6 я виявив, що кожна мова тепер має власну групу, до AdminCP> Групи> Група менеджер і більшість з них мають середню користувачів, біда в тому, у мене є деякі зміни і хакі додав, що вимагають адміністраторам встановлювати права доступу в групі, так що тепер я повинен йти, щоб кожен з відключити всі дозволи.

Це тільки здається зайвим поставити кожному з користувачів в вторинної групи, то в чому сенс цього?

привіт,

vBET робить групи користувачів автоматично і користувачі додаються до групи користувачів після того, після установки основного мови (мови користувача в usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Я не розумію, ви можете пояснити це краще?

Я модів або хакі з vb.org і деякі нові користувача режими, наприклад у мене є один так званий пост VB шаблонів і в налаштуваннях груп користувачів для кожної групи користувачів ви встановите, чи можуть вони використати мод і які саме частини мод наявних в їх розпорядженні , всі нові групи користувачів, які додали vbet мають дозволи, встановлені для того, щоб використання цього мода, але вони не повинні бути дозволені, я майже закінчив переживає їх все відключити всі ці дозволи це було справжнім головним болем. Чому вони повинні бути поміщені в групи користувачів в першу чергу?

Тут у вас є цей варіант описаний:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

по-друге - vBET групи користувачів не пов'язані з будь-якого дозволу, може бути, це ваш мод помилку, але я не можу сказати напевно.

Будь ласка, дайте мені ім'я одного з ваших модів і URL, щоб цей мод (повинно бути безкоштовно) і я буду перевіряти його на моєму тестовому форумі (і звичайно ж - написати, як відтворити його крок за кроком)

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •