Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Розміру БД

Default Розміру БД

Хіба це нормально для вашої бази даних в три рази розміру після установки vBET?

Я почав з 1 Гб DB, і тепер я дивлюся на близький до 3. Хоча я розумію, що всі повідомлення сторінки в кеші тут, не було б більш стабільним, щоб це робилося в окремій базі даних за межами В. Б. (як і 2.x робить)?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так - ваша база буде зростати. Ваше зміст множиться 52 разів (якщо у вас є всі мови включений), так що важко не ростуть

Використання ж дБ не впливає на стабільність форуму на всіх, тому що немає запиту, який використовує інші ресурси з VB. Також vBET 2.x також використовувати одну базу даних.

Ви завжди можете відключити деякі мови, або просто відключити кеш для деяких мов, якщо розміру БД є проблемою для вас. Але до тих пір поки у вас є місця на диску розмір БД не впливає на вас - vBET використовує індекси для всіх запитів. Існує одна річ, якою ви можете бути зацікавлені, якщо ваші таблиці кешу дійсно велика - це ті очищення стратегій. Для отримання додаткової інформації про тих, перейдіть до панелі адміністратора -> vBET -> Cache.

Спасибі за відповідь! Це прояснює цих проблем.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми плануємо підтримку файлового кеша. Це займе набагато більше місця на жорсткому диску, але отримати дані без Запити БД. Ми не почати реалізацію цього поки що.

На даний момент ми плануємо як налаштовується вона повинна бути й інші деталі. Ми хочемо, щоб це працює для всіх - це значить, без необхідності установки додаткового двигуна кешування.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •