Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: vBet Повний Кеш гість, - але не для сканерів

Default vBet Повний Кеш гість, - але не для сканерів

Добрий день,
    Vbet Повний Кеш Гість хороша ідея.

Але зробити це можна відключити його для сканерів, тому що Google любить мій форум і сторінок індексується швидко після нитка відкриті компанією, вона не принесе нічого хорошого чекати 1 годину або довше, щоб отримати його індексувати.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У такому випадку ви можете просто відключити гостьовий кеш для вашого форуму і суб-форум сторінок. Так що ті, буде генеруватися щоразу для всіх, і Google буде відразу видно, що новий потік відкритий. vBET вже дозволяє визначити сторінки, які не будуть кешуватися за повною кеш гостя.

Чи є таке рішення в порядку?

Я не використовувати кеш гостей в цей момент, тому що її не регулюється, щоб не використовувати кеш, коли павук відвідування тему / форум.

Ви повинні зробити свій плагін SEO більш комфортно ->

якщо я включити повну кеш гостя я можу перевірити [] для всіх або [] не для павуків

SO ...

якщо гість переглядають форум вони отримують повну кешированний висновок, але, коли павук відвідує сайт, який вони отримують реальну сторінки (якщо візитів павука ігнорувати "Гості Кеш Time To Live")

Ви знаєте, що я маю на увазі?

Та я знаю, що ви маєте на увазі. Проте слід враховувати, що павуки генерувати велику кількість трафіку на форумах, і вони зазвичай не перевіряють ті ж сторінки кожні кілька хвилин. Так що це не так важливо, якщо павук отримати нитка сторінки з кеша, якщо він кешується протягом 1 години. Ви можете заощадити багато ресурсів сервера, спасибі, що - особливо у випадку не має істотного значення сторінки, які кешуються для повного 14 днів (повністю настроюється).

У цей момент ви можете відключити кеш для гостей форуму / Підфоруми сторінок для всіх відвідувачів (у тому числі павуки). Це дозволить павуків, щоб побачити нові теми негайно, тому що посилання будуть відображатися відразу на сторінці форуму.

Ви також можете відключити гостьовий кеша для теми для всіх. Гість кеш буде як і раніше кеш інші сторінки вашого (як член сторінок), що все ще буде деяке поліпшення. Більшість трафік буде ходити навколо гостей кеш, але тепер весь ваш трафік йде навколо гостя кеша.

Ми розглянемо ваш запит на додавання нової опції конфігурації. Як я думаю, що це повинні визнати павука заголовки або деякі інші відомості. Таким чином, ми зробимо деякі прототипи, і якщо ніяких проблем будуть видні ми включимо його в наступному випуску. Ми повідомимо вам, якщо ми знайдемо деякі питання в цій області (не повинно бути - досі я не дізнався павуків раніше, таким чином не може точно сказати, в даний час).

Добре, наступна ідея:
    [X] Повне кешування Гість
    [X] ігнорувати "Гості Кеш Time To Live" для сканерів

Якщо гусеничних відвідувань сайту (різьблення, форум), який не змінився потім представити повний HTML.
    Якщо гусеничних відвідувань сайту (різьблення, форум), яка змінила потім ігнорувати "Гість Час Кеш To Live" і створіть новий HTML-вихід для гостей.

Ви можете визначити сканери через агента користувача: http://www.user-agents.org/ (Так само, пошук Google, я думаю, нам потрібно тільки шукати "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", це не найкращий, - але найшвидший спосіб, але я не думаю, що хтось хотів би цим зловживати.

Я думаю, що тільки enginge пошуку, де це може бути вигідно було б Google, тому що інші SE не так швидко, як Google в індексуванні, щоб інші могли легко використовувати старі виведення в форматі HTML.

Чи означає це має сенс для вас?
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 28-04-11 в 22:11.

Відмінна ідея з освіжаючим кеш запрошеного для гусеничних - якщо у нас є для генерації зору в будь-якому випадку ми також можемо зберігати його в кеші Гість

OK - запит прийнято. Ми будемо перевіряти конфігурацію можливості та деталі Фінк бій, коли ми почнемо його здійсненні. Якщо ви знайдете щось нове додати - будь ласка

Де я можу дізнатися більше про функції Кеш гість? Я припускаю, що це варіант в купленому версія vBET, правильно?

Пенсіонер;)

Ви дивитеся звідси: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    Повне кешування файлів для гостей призначені тільки для платної версії.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •