Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Деякі дивні проблеми.

Question Деякі дивні проблеми.

При спробі перейти до цієї теми:

Фон вікна прозорими?

Я отримую наступне, двічі у верхній частині моєї сторінці, а інша частина сторінки не відкривається. Будь ласка, повідомте.

Попередження
    : Strpos () [function.strpos]: Зміщення не міститься в рядку в [Шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 408

Дякуємо.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт, в мене є для вас рішення - не визначено - тому, будь ласка, зробіть копію редагованого файлу!

1. відкриті і зробити копію цього файлу:
    корінь форуму / inlcludes / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. в цьому файлі знайти:
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    3. і замінити на:
    PHP Code:
    if(strlen($outputPart) > 1)
        {

$closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1);
        }
        else 
    $closePosition false
    4. збереження файлу і протестувати його.

по-друге - будь ласка, дайте мені пораду як відтворити цю проблему на моєму тестовому форумі, може бути, це помилка.

Спасибі

немає відповіді - вирішена. Якщо ні, будь ласка, напишіть тут і я відкрию цієї теми знову.
    Спасибі

Приношу свої вибачення за затримку відповіді. Я зробив зміни. Але це не мало ніякого значення. І я не знаю, як її відтворити, це відбувається тільки в цій темі. Дякуємо.

Я все ще отримую це:

Попередження: Strpos () [function.strpos]: Зміщення не міститься в рядку в [Шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 410

Попередження: Strpos () [function.strpos]: Зміщення не міститься в рядку в [Шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 410

хм спробувати очистити кеш цієї мови, і перевірити його ще раз. Якщо все ще нічого - Я перевірю ще раз

Вибачте Каміль, але як я можу очистити кеш на одній мові? Дякуємо за допомогу!

просто перейдіть в admincp-&ГТ;компанія кеш&ГТ;очищувач кеш, вибрати мову меню і виберіть Чистий кеш-файли Гість і продовжують

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •