Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Відмінна ідея, відмінний продукт :-)

Default Відмінна ідея, відмінний продукт :-)

Я бачив, безкоштовну версію цього вчора ввечері протягом vbulletin.org і приїхав сюди, щоб дізнатися більше - мушу сказати, що це прекрасна ідея, особливо в частині про те, щоб ваш сайт проіндексовані в 52 мовах :-)

Я схопив копію випробувати на новій ділянці я будую, і установка пройшла добре без якихось серйозних інцидентів. Одна Примітка про те, що однак для тих з вас, хто використовує vbSEO - внести зміни в FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php до імпорті продуктів vbenterprisetranslator.xml файл

Я вважаю, що інструкції також згадав про це у верхній частині, щось на кшталт "Якщо ви використовуєте vbSEO ласка, змінювати цей файл першим". Якщо ви не зробите цього спочатку ви не зможете використовувати ваші AdminCP поки ви робите.

Я до сих пір не з'ясували, як зробити його грати добре з моєю vBadvanced Каталог посилань і PhotoPost vBGallery, але я впевнений, що отримає вирішена досить скоро.

Що я люблю до цих пір є звіт з моєї карти сайту vbSEO генератор сьогодні вранці, який показує додаткову 42k URL-адрес були створені, так як я встановив мод :-)

Якщо ви хочете побачити його в дії Ви також можете подивитися -> TheCHS ~ Чарльстоні форум
    Востаннє редагувалось m_k; 04-12-09 в 21:57.

5 днів тому, і я починаю бачити деякі зарубіжні сторінки мову індексується в Google :-)

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •