Цей курс текст написаний по-грецьки Спочатку я бачила поновлення syngekrimeni для VBulletin у мене не було відчуття зокрема, що робить установку 2chch всіх членів нашого форуму були в захваті! Раптом з нізвідки стали з'являтися і користувачі з інших країн і впевнені, що це було пов'язано з оновленням! Єдина проблема в тому (і, звичайно, проблема в моєму форумі, тому що я встановив безліч оновлень і програм / плагінів, але, можливо, сервер, сторінка) повільній швидкості і великий обсяг даних в щоденному резервному копіюванні, яка автоматично форум . Природно вимкнув кешування і 1,2 Гбайт зробив резервне копіювання системи щодня (aferesa і образи від того, в базi даних) розмір щоденного резервного копіювання впала до близько 360 Мбайт. Тепер я інвалід кеш-пам'яті і в мене є тільки 4 основних мов може обрати членів форуму. Так я чекаю з нетерпінням 2 речі. Випуск 3.ch яка поліпшила питання тимчасового зберігання, і, звичайно, скоро, щоб бути збираюся міняти хостинг сайту сторінки. Коли okoklirothei версії 3x і коли швидкість мого форуму піднялися до рівнів, які тут упевнені, що рух учасників і відвідувачів форуму будуть подвійні та потрійні, можливо, конкретні оновлення. Подякувати Нектарія Zogkos
Дивитись хмара міток
Правила форуму