Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Weird електронної пошти

Default Weird електронної пошти

Учасник форуму скаржилися з цього приводу:

Приклад з електронної пошти:
    Шановні Барт,
    rparmar тільки що відповів на потоці Ви підписалися на право - FA обмеженою клубу - в Pentax SLR Об'єктиви Обговорення форуму PentaxForums.com. Якщо ви хочете опублікувати відповідь, будь ласка, відкрийте нитка, перейшовши за посиланням нижче. БУДЬ ЛАСКА, не відповідайте на цей лист.
    Ця тема знаходиться за адресою:
    FA обмеженою клуб - Сторінка 32 - PentaxForums.com
    Ось повідомлення, яке щойно надійшло:
    <!--Старт від vbet не перекладені область--&ГТ;
    --- Цитата (Спочатку на brecklundin) ---
    Плюс, я змушений використовувати його, тому що я тільки що відправлений 35ltd відправився в 43ltd ... прекрасно велике копію 35ltd і до цих пір я не міг чинити опір спокусі більше срібла.
    --- Кінець цитати ---
    <!--Кінець vbet не перекладені область--&ГТ;я можу це зрозуміти! Я обміняв мій DA35 для DA12-24, тому що це було для мене важливіше, щоб ці фокусні відстані покриті. Але я тримав FA43. Хоча вона менш практична, ніж DA35 я знайти його заповнює спеціальну нішу.
    Це може бути не краще технічне приклад використовуваного об'єктива, особливо з пост-обробки, але мені це подобається. (І так робить танцюрист.) FA43 вдаряє знову де FA77 було б занадто близько врожаю.
    Енджі Smalis танці Нічого Поля
    Зображення: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Енджі Smalis танці Нічого полів на Flickr - Photo Sharing!)
    Там можуть бути й інші відповіді, але ви не будете більше отримувати повідомлення поки ви не відвідаєте форум ще раз.
    Все краще,
    PentaxForums.com

Не всі електронні листи виглядають наступним чином.
    фантастичні по одному на повідомлення Eaglerapids не показував цього.
    Один за повідомлення pcarfan зробив також.
    Можливо rparmar і pcarfan не ставив їх мову ще?
    Я теж
    Це тому, що не в кожного є своя мова знімальному майданчику? Якщо так, то є запит MySQL, що я можу використовувати для установки мови кожної людини на англійській мові?

Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за увагу. Ми вже почали працювати, щоб видалити vBET коментарі з листів, а й поклав його назад через інших пріоритетів. Ми ще повернемося до цього завдання, щоб гарантувати, що vBET коментарі не включені в електронні листи.

Так, я можу підтвердити це, а також. Дякуємо за турботу про це теж vBET.

Спасибі! Сподіваюся, оновлення до версії виправлень (Я припускаю, 3.3.0) буде відносно безболісно!

Я отримав 800 повідомлень Сьогодні вранці все з

ім'я користувача : &ЛТ;!--Старт від vbet не перекладені область--&ГТ;незареєстрованих&ЛТ;!--Кінець vbet не перекладені область--&ГТ;
    Ім'я класу: vB_Database
    Версії MySQL

і я тільки що отримав ще 75 повідомлень, як це.

Я знаю, ви пояснили раніше, але я не розумію, чому це відбувається.

Плюс я отримую повідомлення масивні навантаження на сервер від мого виділеного сервера.

Quote Повідомлення від moman View Post
    Спасибі! Сподіваюся, оновлення до версії виправлень (Я припускаю, 3.3.0) буде відносно безболісно!
    Як завжди оновлення буде тривіальним - просто завантажте файли і файл імпорту продуктів

Також 3.3.0 буде не тільки помилка фіксації, а й безліч поліпшень продуктивності будуть включені.

Quote Повідомлення від chick View Post
    Я отримав 800 повідомлень Сьогодні вранці все з

ім'я користувача : &ЛТ;!--Старт від vbet не перекладені область--&ГТ;незареєстрованих&ЛТ;!--Кінець vbet не перекладені область--&ГТ;
    Ім'я класу: vB_Database
    Версії MySQL

і я тільки що отримав ще 75 повідомлень, як це.

Я знаю, ви пояснили раніше, але я не розумію, чому це відбувається.

Плюс я отримую повідомлення масивні навантаження на сервер від мого виділеного сервера.
    Що таке зміст цих листів?

Сподіваюся, це скоро фіксованого

Вирішений Будуть включені в наступний випуск. Листи будуть оновлені на низькому рівні, гак, тому повинен працювати на всі види пошти е, але був протестований тільки на підписку на потоки.

У випадку, якщо будь-який інший думає пошти відбувається просимо просто написати тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Я думаю, що повинен appologise що tooks Су довго - це було дійсно тривіальний виправити. Питання в тому, що перший раз, коли я шукав для електронної пошти гачки я виявив, що мені було потрібно, але випробування її в ту сторону, що тримає мене тоді. На жаль, - і сподіваємося, що він не був таким unconvinient - тепер вона зникне

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •