Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: 404 Наступні повідомлення на іноземній мові

Default 404 Наступні повідомлення на іноземній мові

Нині я використовую vBSEO'd посилання на мій форум.

Коли користувач відправляє повідомлення на іноземній мові, використовуючи повний редактор (не швидкий відповідь), ви отримуєте 404 після редіректу (повідомлення ще зроблено, хоча). Я спробував це з урахуванням і без очищення HTML включений, але безрезультатно. Могли б ви дивитеся на це?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Це повідомлення написано на іншій мові. У цьому форумі не буває ситуації, описаної. Тому, будь ласка, надішліть мені ПП на адресу вашого форуму (а також посилання на цю тему), тому я можу перевірити його.
    Original text

У мене більше немає цієї проблеми після відключення HTML очищення vBSEO в. Все одно дякую за відповідь!

Так - це дуже важливо, щоб не використовувати все, що очищає HTML коментарі - в іншому випадку vBET втратите інформацію про те, що вже було переведено (тобто BBcodes мова та langtitle) і які райони не повинні бути переведені, але все ще повинні бути повторно закодовані.

У мене замість встановлених vB.org мод froum і встановити порядок виконання до 65000 - це не заважає vBET здається, на відміну від системи vBSEO, які різьбовим його.

Так - vBET використовується 1000 виконання замовлення, так що якщо ви зробили щось з коментарями, після цього він не впливають на vBET як працює.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •