Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.
Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.
я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.
Привіт. Я думаю, що я знайшов візерунок. На вашому форумі посилання, які мають спеціальні символи, як стверджується, не знайдено. Я не знаю, за що ще.
Ми не в змозі відтворити її на наш сервер (як ви можете бачити тут, що вона працює добре) тому, будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP.
Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.
Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.
я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.
я повернувся до vbet 312, який прекрасно працює. Отже, проблема пов'язана з деякими різниця між 312 і 322. Також, коли я повернулася до 312, перше, що я зробив, це продукт перезапису. проблема все ще зберігається. потім, коли я завантажив файли з 312, які, здавалося, вирішити цю проблему. так що, можливо, проблема пов'язана з редагування файлу між 312 і 322.
Також варто відзначити, є те, що в мене є vbblogs встановлені. це не впливає на всіх, URL-адрес в блогах не були виконані на іноземних символів. ні в 322, ні в 312.
Я б дуже хотів, щоб скористатися новими можливостями в 322. є в будь-якому випадку я можу зробити, що в світлі ситуації?
спасибі
Simit
Написано: і звичайно, у мене є остання версія vbseo встановлений.
Але не змінювати його вручну. Така картина у багатьох місцях в конфігурації vBSEO. Будь ласка, PM мені деталі доступу до CP vBSEO і я дізнаюся, яка конфігурація параметрів відповідає за це.
Це робиться з допомогою vBSEO - vbet не робили таких замін. Ви повинні відповідним чином налаштувати vBSEO. Ви можете мають можливість тримати не Іспанська персонажів ANS також налаштувати вручну FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметр $ Vbseo_custom_char_replacement. Спасибі, що ви зможете працювати з переведена URL і зберегти існуючі URL для рідної мови, як і де.
Це адреса, за якою польські літери (як SAEC) була змінена, завдяки $ Vbseo_custom_char_replacement і він як і раніше зберігає всі інші не англійськими літерами. Це ж посилання на японський:
Крім того, це хороший приклад, чому ви повинні тримати не англійською мовою / Espagnol персонажів - деякі мови мають noly не англійська / Espagnol символів.
Це приклад того, як ви можете встановити $ Vbseo_custom_char_replacement значення (для польських літер):