Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Іноді проблеми з URL перетворення

Default Іноді проблеми з URL перетворення

Добрий день,

Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.

Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.

я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.

Будь-які ідеї про те, як виправити цю проблему?

спасибі
    Simit

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Я думаю, що я знайшов візерунок. На вашому форумі посилання, які мають спеціальні символи, як стверджується, не знайдено. Я не знаю, за що ще.

Ми не в змозі відтворити її на наш сервер (як ви можете бачити тут, що вона працює добре) тому, будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP.

Quote Повідомлення від simit patel View Post
    Добрий день,

Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.

Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.

я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.

Будь-які ідеї про те, як виправити цю проблему?

спасибі
    Simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,

Я теж колись сталося, але якщо Ви обновіть сторінку знову і робить це добре.

Істини, що буває рідко, поздоровлення.
    Original text

Правда, це не має значення, як для це рідкісне - воно не повинно відбуватися на всіх, і ми зробимо все від нас залежне, щоб він працює весь час

я повернувся до vbet 312, який прекрасно працює. Отже, проблема пов'язана з деякими різниця між 312 і 322. Також, коли я повернулася до 312, перше, що я зробив, це продукт перезапису. проблема все ще зберігається. потім, коли я завантажив файли з 312, які, здавалося, вирішити цю проблему. так що, можливо, проблема пов'язана з редагування файлу між 312 і 322.

Також варто відзначити, є те, що в мене є vbblogs встановлені. це не впливає на всіх, URL-адрес в блогах не були виконані на іноземних символів. ні в 322, ні в 312.

Я б дуже хотів, щоб скористатися новими можливостями в 322. є в будь-якому випадку я можу зробити, що в світлі ситуації?

спасибі
    Simit

Написано: і звичайно, у мене є остання версія vbseo встановлений.

Це не найкраща ідея зробив перевстановлюєте, коли підтримка на борту ...

Також я вважаю, що це проблема з конфігурацією vBSEO. Моделей, які у вас є для різьби не дозволить іноземним ознаки:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    вона повинна бути чимось на зразок цього:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Але не змінювати його вручну. Така картина у багатьох місцях в конфігурації vBSEO. Будь ласка, PM мені деталі доступу до CP vBSEO і я дізнаюся, яка конфігурація параметрів відповідає за це.

Причина неправильної конфігурації vBSEO.

Встановіть опцію "Змінити по-англійськи символи в URL?" "Зберегти по-англійськи символи в URL-адрес".

Це таємниче зникають з нашої інтеграції керівництва. Вибачте за неприємностей просто набір параметрів, і це буде добре

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Причина неправильної конфігурації vBSEO.

Встановіть опцію "Змінити по-англійськи символи в URL?" "Зберегти по-англійськи символи в URL-адрес".

Це таємниче зникають з нашої інтеграції керівництва. Вибачте за неприємностей просто набір параметрів, і це буде добре
    Translated text
    Для іспанських є проблема з буквами
    Original text
    ЦЕ ЛИСТА N, O, I, і т.д. і т.п. (ПЕРЕВЕСТИ Видалити Щоб N, O, I .
    Translated text

Маючи на «не-англійські символи замінити" заміняє його vBSEO лист N, або я в URL-адресі. Для SEO це дуже добре.

С "Keep Номери для Español символи в URL" символи замінюються ~. Те, що сильно впливає на SEO.

Чому vBET майбутніх версіях буде "вирішена", ні технічно неможливо?.

Дякуємо.
    Original text
    Востаннє редагувалось jorgejgm; 26-11-09 в 17:32.

Quote Повідомлення від jorgejgm View Post
    Translated text

Маючи на «не-англійські символи замінити" заміняє його vBSEO лист N, або я в URL-адресі. Для SEO це дуже добре.

С "Keep Номери для Español символи в URL" символи замінюються ~. Те, що сильно впливає на SEO.

Чому vBET майбутніх версіях буде "вирішена", ні технічно неможливо?.

Дякуємо.
    Original text
    Це робиться з допомогою vBSEO - vbet не робили таких замін. Ви повинні відповідним чином налаштувати vBSEO. Ви можете мають можливість тримати не Іспанська персонажів ANS також налаштувати вручну FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметр $ Vbseo_custom_char_replacement. Спасибі, що ви зможете працювати з переведена URL і зберегти існуючі URL для рідної мови, як і де.

Подивіться тут:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Це адреса, за якою польські літери (як SAEC) була змінена, завдяки $ Vbseo_custom_char_replacement і він як і раніше зберігає всі інші не англійськими літерами. Це ж посилання на японський:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Крім того, це хороший приклад, чому ви повинні тримати не англійською мовою / Espagnol персонажів - деякі мови мають noly не англійська / Espagnol символів.

Це приклад того, як ви можете встановити $ Vbseo_custom_char_replacement значення (для польських літер):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Я сподіваюся, це допоможе в разі будь-яких інших питань, просто запитайте - ми тут, щоб допомогти вам
    Востаннє редагувалось vBET; 26-11-09 в 20:16.

Translated text
    Спасибі велике ще раз, працює ідеально.

Дякуємо.
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •