Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Іноді проблеми з URL перетворення

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Іноді проблеми з URL перетворення

Добрий день,

Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.

Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.

я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.

Будь-які ідеї про те, як виправити цю проблему?

спасибі
    Simit

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Я думаю, що я знайшов візерунок. На вашому форумі посилання, які мають спеціальні символи, як стверджується, не знайдено. Я не знаю, за що ще.

Ми не в змозі відтворити її на наш сервер (як ви можете бачити тут, що вона працює добре) тому, будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP.

Quote Повідомлення від simit patel View Post
    Добрий день,

Я використовую vbet оскільки філія 2.X, і були модернізації на цьому шляху. я просто оновити до 3.2.2.

Тепер, коли я натискаю на прапорах, я помічаю зміни URL, а також. Однак, іноді сторінка завантажується належним чином, але в інших випадках, я просто отримати біла сторінка з написом "сторінка не знайдена". мій сайт informedtrades.com. у мене є vbseo встановлені також.

я бачив людей, які повідомляють подібний досвід, але я не бачив нікого про це говорити, що відбуваються тільки якогось часу, і я не бачу людей, які тільки були проблеми після цього останні оновлення. вибачте, якщо це було вже мали справу і я пропустив його.

Будь-які ідеї про те, як виправити цю проблему?

спасибі
    Simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,

Я теж колись сталося, але якщо Ви обновіть сторінку знову і робить це добре.

Істини, що буває рідко, поздоровлення.
    Original text

Правда, це не має значення, як для це рідкісне - воно не повинно відбуватися на всіх, і ми зробимо все від нас залежне, щоб він працює весь час

я повернувся до vbet 312, який прекрасно працює. Отже, проблема пов'язана з деякими різниця між 312 і 322. Також, коли я повернулася до 312, перше, що я зробив, це продукт перезапису. проблема все ще зберігається. потім, коли я завантажив файли з 312, які, здавалося, вирішити цю проблему. так що, можливо, проблема пов'язана з редагування файлу між 312 і 322.

Також варто відзначити, є те, що в мене є vbblogs встановлені. це не впливає на всіх, URL-адрес в блогах не були виконані на іноземних символів. ні в 322, ні в 312.

Я б дуже хотів, щоб скористатися новими можливостями в 322. є в будь-якому випадку я можу зробити, що в світлі ситуації?

спасибі
    Simit

Написано: і звичайно, у мене є остання версія vbseo встановлений.

Це не найкраща ідея зробив перевстановлюєте, коли підтримка на борту ...

Також я вважаю, що це проблема з конфігурацією vBSEO. Моделей, які у вас є для різьби не дозволить іноземним ознаки:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    вона повинна бути чимось на зразок цього:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Але не змінювати його вручну. Така картина у багатьох місцях в конфігурації vBSEO. Будь ласка, PM мені деталі доступу до CP vBSEO і я дізнаюся, яка конфігурація параметрів відповідає за це.

Причина неправильної конфігурації vBSEO.

Встановіть опцію "Змінити по-англійськи символи в URL?" "Зберегти по-англійськи символи в URL-адрес".

Це таємниче зникають з нашої інтеграції керівництва. Вибачте за неприємностей просто набір параметрів, і це буде добре

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •