Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Де індексації?

Post Де індексації?

Я знаю, що новий форум, але один з ваших претензій була як
    Число повідомлень х 52 = багато посилань ...

Так як я отримав безкоштовну версію для роботи, я дійсно не дуже
    було зроблено ніяких дій, що стосуються індексації, деякі з перекладів URL-адрес
    індексуються, але якщо ми помноженої мої повідомлення х 52, то я б
    мають більш 187K адреси .., дивлячись на Yahoo вибуху, мої зв'язки були
    трохи менше 2000 за за 1 тиждень або близько того, і це буде включати всі
    переклад URL-адрес і ... в даний час заслання показуєте 1884 або близько

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

так в чому індексація дії?

я-то тут відсутній?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт

Я дивлюся на URL ви дали. Як я бачу, Google індексуватися 142 000 сторінок і Yahoo тільки 1 700 - це виглядає якось не так з Yahoo ...

Будь ласка, переконайтеся, що ви не блокує Yahoo вашим robots.txt Якщо так - стоп. Якщо ні - ми не можемо розповісти вам, чому Yahoo ледачий в цьому випадку. Google показує, що все в порядку з вашим форумом і переведених сторінок індексуються добре.

Також не довіряють результатам на сторінці ви дали. Існує написано, що Google індексуватися 142 000 сторінок на вашому форумі, але, будь ласка, побачити результат цього запиту в Google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Я бачу тут тільки 47 700 результатів ... Так результати, показані на ongsono вельми відрізняється від реального.

Крім того, я перевірив ваші перекладені сторінки, а саме:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Близько 150 результатів - це справді не вражає, але показує, що Google дійсно індексації перекладених сторінок. Ви можете зробити це швидше, тобто шляхом додавання перекладених сторінок на вашому site.xml Також майте на увазі, що, як швидко Google є сканування та індексування сторінок залежить від PR сторінки і чау швидко вона змінюється. Про інші роботів - напевно, схожі.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •