Привіт
Я дивлюся на URL ви дали. Як я бачу, Google індексуватися 142 000 сторінок і Yahoo тільки 1 700 - це виглядає якось не так з Yahoo ...
Будь ласка, переконайтеся, що ви не блокує Yahoo вашим robots.txt Якщо так - стоп. Якщо ні - ми не можемо розповісти вам, чому Yahoo ледачий в цьому випадку. Google показує, що все в порядку з вашим форумом і переведених сторінок індексуються добре.
Також не довіряють результатам на сторінці ви дали. Існує написано, що Google індексуватися 142 000 сторінок на вашому форумі, але, будь ласка, побачити результат цього запиту в Google:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com
Я бачу тут тільки 47 700 результатів ... Так результати, показані на ongsono вельми відрізняється від реального.
Крім того, я перевірив ваші перекладені сторінки, а саме:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com/fr/
Близько 150 результатів - це справді не вражає, але показує, що Google дійсно індексації перекладених сторінок. Ви можете зробити це швидше, тобто шляхом додавання перекладених сторінок на вашому site.xml Також майте на увазі, що, як швидко Google є сканування та індексування сторінок залежить від PR сторінки і чау швидко вона змінюється. Про інші роботів - напевно, схожі.