Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Пам'ять питання

Default Пам'ять питання

Я отримую такі помилки при натисканні на "Симпатії" Vbseo і «Любить Враховуючи 'кнопки на сторінці профілю користувача:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Як я вже сказав, це почало відбуватися після установки Vbet але я думаю, я буду потрібна тренування тут, тому що цифри не вписуються симптоми.

Інформація про пам'ять:

З phpinfo: memory_limit Місцеве - 128M Master - 128M

З php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Vbulletin: PHP Ліміт пам'яті 32M

Сервер Пам'ять, яка використовується на даний момент: 25,00% (262136 з 1048576)

Повідомлення про помилки припускаючи, що мені потрібно збільшити пам'ять, але я не бачу жодних інших симптомів нестачі пам'яті під час використання форуму, і я мав ніяких повідомлень від моїх членів. Я вважаю, однак, що вони також будуть бачачи фатальна помилка "Любить".

У вас, хлопці зустрічаються будь-які проблеми, як це в той час як використання Vbet? Я був би вдячний за будь-які поради про те, щоб спробувати.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Гаразд я протестувати його на моєму тестовому форумі. Ви можете просто спробувати, що vBET вирішення цієї проблеми - просто відключіть vBET і спробувати зробити це знову - Якщо проблема існує, і стіл vBET відключена - це не vBET питання. Якщо проблема зникне - це vBET питання і ми виправимо це.

По-друге - ви можете збільшити межу memory_limit в php.ini до 64 МБ і перезавантажте сервер. (Будь ласка, тільки що прочитав про цю проблему в Google).
    з vBET у вас є ще 52 Зміст і ще 52 користувачів на форумі (якщо у вас є всі мови включена) - вартість пам'яті сервера. Ми все ще Workin зробити vBET більш ефективною (в новому relase дуже скоро).
    Тут у вас є список HINST:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Спасибі
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 15-03-11 в 18:41.

Я буду чекати, щоб почути, що ви виявите на своєму полігоні, перш ніж я до установки пам'яті в php.ini.

Я відредагував мій php.ini і збільшення пам'яті межа 64M і потім перезапустити Apache, але VBulletin, здається, ігноруючи, що установка і до цих пір скаржаться, що недостатньо пам'яті існує (ті ж помилки, як я відправив у пост 1).
    Востаннє редагувалось norku; 16-03-11 в 00:22.

Привіт,

Чи вдалося вам повторювати помилки? Я не можу зрозуміти, чому Vbulletin AdminCP показує 32M ліміт пам'яті, коли php.ini має 64M.

Ні, я не можу відтворити це на моєму тестовому форумі (я натиснув на кнопки любить на сторінку).
    Ви перезавантажте сервер після зміни php.ini?
    Будь ласка, запитайте про те, що ваш хост провайдер

Так, я перезапуску Apache після зміни php.ini, але це не подіяло. Дуже дивно. Я перевірив моє загальне використання пам'яті, і це було набагато нижче 32M все одно це дуже дивно, що я отримую ці помилки пам'яті. Я попросив мого господаря, щоб розібратися в цьому.

Вирішені. У мене була неповною php.ini в корені. Все працює нормально зараз.

нормально для такого підтвердження вирішене

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •