ще є проблема з цим - хто-небудь?
ще є проблема з цим - хто-небудь?
Буду дуже вдячний відповідь на це
привіт, я повинен запитати Міхал про цю проблему, оскільки в мене немає ідей ще.
якісь ідеї все ж?
привіт,
Будь ласка, дуже довгий піст на іноземній мові і переконайтеся, що вона як і раніше не працюють (переклад).
URL з вашого повідомлення не працює зараз, так що я можу перевірити його зараз ще раз.
Google, можливо, не завжди виявляються мову для дуже короткого повідомлення (можливо неправильне написання), тому ви повинні перевірити, що ваше повідомлення між [B] [мова = [/ B] теги. (Це теги додавши в newpost_process крюк)
так, то спробуйте перевірити його на довге повідомлення на іноземній мові.
HTC фільтрується даного форуму - повний гіперпосилання
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (без пробілів)
ласка, дайте відповідь мені - whitch варіант ви маєте виставитися в AdminCP-> vBET-> Google-> Google Мова Detection.
пишіть тут Google Мова Виявлення довіри значення
Це має значення "Завжди довіряти користувач"
Я впевнений, що це не проблема, проте - він має безпосереднє відношення до виконання порядок плагін VBulletin API, який використовується для нових мобільних додатків втручання плагін, який вставляє мову тегів в пост.
Завжди довіряти користувачеві Цей варіант заснований на настройках користувач, який вводить повідомлення. Так Google може розпізнати мову повідомлення користувачем настройками. Якщо у користувача його язик не встановлено - Google не може перевести його.
Якщо користувач зробить повідомлення на іншій мові, що, на його AdminCP - Google все ще не може перевести його.
Ця опція використовується для Оптимізації і якщо ця опція включена - мовні теги не буде додано.
Будь ласка, перейдіть на ваш AdminCP-> vBET-> Google і
1. набір Google визначення мови до Цільовим Google, коли результат є гідним довіри
2. набір Google Мова Виявлення довіри до 0,1
3. перевірити це! (Зробити нові повідомлення)
Якщо працює добре.
ВАЖЛИВО - Вам необхідно упакувати старі посади в тегах мову вручну.