Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Процес реєстрації

Default Процес реєстрації

Чи є спосіб змінити шлях для реєстрації пошту? Я перевірив реєстрацію сьогодні і вибрав німецьку мову за замовчуванням. При реєстрації листа з посиланням для активації прибутку пов'язаний він повернутися до ЖВ w.mydomain.com / форум / register.php замість ш ww.mydomain.com / форум /де/ Register.php. Чи можна це змінити? Здається дивним, щоб дати людині шанс використовувати форум на своїй мові, але зриву на першу перешкоду, зробивши реєстрацію важко для нього.
    Востаннє редагувалось norku; 13-03-11 в 19:05.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Зміна цим посиланням поки не підтримується.
    Я буду рухатися у цій темі Функція розділ замовлення, і я буду просити Міхал про це нам.

По-друге - vBET підтримки перенаправлення залежно від мови користувача (браузером мови на мову в usercp)

Ви можете протестувати його - перейти до AdminCP-> vBET-> Різне-> Перейти на мову користувача.
    Після Логін користувача буде перенаправлено на його мові. Будь ласка, протестуйте його.

Переїхав в розділі Запит про можливості

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Я зробив пробну обліковий запис на вашому сайті (test_user - його можна видалити).
    vbet працює на мовних налаштувань браузера. Під час реєстрації vbet автоматично параметра мова Польський реєстраційну форму.

Після реєстрації і після, коли я натискаю на URL з моєї електронної пошти, я був перенаправлений на сайт переведений на польський так з URL мову коду не вимагається.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •