Дякуємо. Я інвалід "тримати не англійською мовою символів в URL" на даний момент і здійснюватиме кроки, які згадуються сайту. Я дам вам знати, як це пішло.
Будемо раді почути від вас пізніше.
Дякуємо. Я інвалід "тримати не англійською мовою символів в URL" на даний момент і здійснюватиме кроки, які згадуються сайту. Я дам вам знати, як це пішло.
Будемо раді почути від вас пізніше.
Оновлення: після відключення Vbet відповідно до Ваших пост вище Google тепер бачить мої карти сайту.
Добре, тепер я знаю, чому ми не можемо використовувати. Htaccess в / форум папку
ще один тест. просто увімкніть компанія vbet знову, додайте цю htaccess в головну папку (замінити старий (NOT IN / FORUM FOLDER)):
як ви знаєте, з цим Htaccess vbet працює тільки на форумі сторінок.Code:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$) RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L] #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] #vbet translator rules start RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA] RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] #vbet translator rules end RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA] ## Expires <ifModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 1 seconds" ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds" ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds" </ifModule> ## Compression <ifmodule mod_headers.c> <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html </ifmodule> </ifmodule> #Remove index.php from hj-research.com/index.php #rewrite engine on RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$ RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
протестувати його. і переконайтеся, що Google може бачити карту сайту
спасибі
Дякуємо. Я постараюся це зараз.
Перевірено. Тільки основній сторінці форуму перекладається (як ви сказали, було б), але карта приймається Google. Карта була, однак, не будь-які більші, ніж зазвичай, і не містить ніяких іноземних мов URL-адрес.
Іноземної мови URL, до цих пір не правильний на мій форум і продовжують виробляти 404 сторінки, незважаючи на мої vbseo настройки і файли, такі ж, як описано в настройках процедури. Вони виглядають нормально, але при натисканні на них вони 404.
Я визнаю, що ви, хлопці, не може задовольнити всі VBulletin конфігурацій і що мій форум представляє нестандартні установки VB так що я буду мати, щоб залишити vbet інвалідів на даний момент.
Я сподіваюся, що це буде можливо в якийсь момент, щоб отримати vbet працює на моєму форумі, але на даний момент я не був би задоволений частковий переклад мій форум і непрацюючі посилання.
Дякуємо за час, який ви вклали в цю ж. Це було дуже високу оцінку.
Востаннє редагувалось norku; 10-03-11 в 17:18.
Добре, тепер я знаю більше. тому ми можемо використовувати тільки Htaccess в основний папці, а не в / Папки.
Будь ласка, дайте мені якийсь час, щоб знайти рішення. Я повинен подумати про це і спробувати деякі конфігурації.
ПодякуватиЯ буду вирішувати це за вас
PM знаходиться на шляху![]()
Я хотів би узагальнити всі зміни.
1. інтеграція з пошуковою Google - не було проблемою, коли кодування сторінки переведені. як виправити?
-Піти в AdminCP-> стиль та шаблони-> Navbar шаблон
У даному шаблоні знайти:
- І замінити на:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. Питання з німецькими літерами в URL не переведена на сторінку -> ми повинні визначити характер заміни в vbseo варіантів взагалі.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
ПРИКЛАД:
3. про переведення головної сторінки - ще працює.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Існує проблема з символами. Якщо користувач встановлює форуму мови на німецьку мову в його профіль і робить повідомлення, що містить А ä O O U U ß переклад працює, якщо дивитися на англійській мові. Однак, якщо він хоче змінити свій пост він бачить HTML числа замість літер.
У vbseo ср ****> "Визначте ваш Користувальницькі заміни символів" Я в даний час мають наступні увійшов так, що мій індексуватися URL, все ще працюють:
'U' => 'е'
'Д' => 'ае'
'O' => 'Е'
'Р' => 'SS'
Однак те, що мені дійсно потрібно зробити, це ввести
(HTML числа) '=>' д ', так що проблема редагування не буде усунена. Тим не менш, це матиме вплив на мою індексуватися URL. Або я щось тут відсутній?
Я можу використовувати тільки одну мову в момент, тому що в мене немає Custom заміни символів, визначених для інших (50!) Мовами.
Чи є спосіб, щоб отримати цю роботу?
Востаннє редагувалось norku; 11-03-11 в 11:56.
Вам не потрібно оголосити символи заміни на всіх мовах - тільки для листів для мови перед установкою vBET (німецька).
Тепер всі листи на інші мови гарні![]()
Якщо ні - будь ласка, дайте мені приклад (URL)
по-друге: ACSII номера в редакції пост -> будь ласка, дайте мені URL для прикладу.
якому кодуванні вашого форуму використовувати? UTF-8?