Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 28

Тема: CMS в корінь, форум, на / форум

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

будь ласка, надішліть мені PM ваш FTP і AdminCP деталі (і vbseoadmin) і я буду перевіряти ваш сервер і vBET конфігурації.

Цей потік зник пару годин тому, коли ваш сайт пішли вниз. Тепер, коли потік знову видимими я бачу, що мій останній відповідь відсутня.

Я в жодному разі просив повернути гроші. Час підтримки і рівень підтримки відверто жахливі і у мене немає часу чекати більше половини відповідей, які не допомогли в найменшій мірі.

Ви не відповідати на запитання або реагувати на те, що я даю в плані симптоми / отримання додаткової інформації. Замість цього я повинен просто дати вам адмін доступ на рівні мого форуму? Для мене це ризик, я не готовий прийняти. Тому, якщо ви не готові витрачати час і обговорювати речі, ось тоді-то я не бачу рішення.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Цей потік зник пару годин тому, коли ваш сайт пішли вниз. Тепер, коли потік знову видимими я бачу, що мій останній відповідь відсутня.
    Будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
    У нас була випадковою відновлення резервної копії. Наш хостинг-провайдер замість того, щоб нам наші поштовий клієнт відновлена вся система з 7-го березня - вони сказали, що тоді наш клієнт електронної пошти була видалена (тобто, чому ваш потік зник першим). Коли ми дізналися, що вони зробили, ми попросили негайно відновлення системи від нових можливих резервних копій. Ось чому ваш потік повертаються знову (і не тільки вас), але повідомлення, написані вчора / сьогодні може зникнути (так повідомлень, написаних після створення резервної копії). І ось чому ваш останній пост немає.

Я розумію, чому ви могли б отримати неправильне враження, що ви не підтримується, але це було просто помилкою з нашого боку хостинг-провайдера і ваш потік тут. Ми готові продовжувати надавати підтримку так швидко, як ваш платіж буде йти назад до нас. У цей момент ваш Paypal оплата провести тому ми повинні проводити будь-які дії, пов'язані з вашої ліцензії. Як швидко, як Pyment повернеться Каміль почне підтримувати вас знову. Наші Supprot є безкоштовним для наших клієнтів і користувачів. На цьому omment ви не наш клієнт (оплата утримання) і ви не можете бути користувачем платної версії без ліцензії.

Також зверніть увагу, що ваші запитання з-за зміни, які ви зробили собі - це не як ви написали Paypal помилка в нашій інструкції з встановлення. Наші інструкції по встановленню для VBulletin структура. Вам не потрібно, тому що ви зробили свій власний модифікації так очевидно, що необхідно змінити також інструкції з установки, щоб точно відповідати зміни.

Ви можете розраховувати на нашу безкоштовну підтримку на цьому форумі, або якщо ви думаєте, це велика проблема (через зміни), і ви не в змозі зробити це самі - то ви можете також скористатися нашою платною послугою установки: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php - зверніть увагу, що навіть у цьому випадку це може зайняти набагато більше часу, що нормальні установки, так як вам потрібен спеціальний змін, оскільки зміни, які ви зробили. Швидше за все, він буде .синтаксис. htaccess правила рівня, але він може також вимагати інші форуму папку конфігурації, або маленькі зміни в наш файл SEO - не можу сказати точно як, що - Каміль-це той, хто піклується ваш випадок.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-03-11 в 15:50.

Я відмовився від Paypal спору. Очікування 3 днів, а потім, бачачи мою нитку зникає дуже дратує, але це здається, що я стрибнув гармати. Мої вибачення

У мене є "VBulletin структура". Різниці "з коробки" VBulletin установки докладно описані в одному з моїх попередніх постів і справді з цієї причини я створив цю тему.
    Востаннє редагувалось norku; 09-03-11 в 17:11. Причина: розширені четверте речення

добре, я помітив, що vBSEO мають різні правила, тому, будь ласка, спробуйте це. Htaccess (з vBET змінилися правила)

Code:
    # Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 09-03-11 в 18:07.

Спроба це зараз. Дякуємо.

Добре. Ні, але 404 сторінки порожній, коли я натискаю на прапор (будь прапор). Ви повинні знати, будь-який з моїх налаштуваннях vbet?

добре ви повинні налаштувати сервер, будь ласка, перевірте цей пост:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535

так що встановити CURL і Iconv у вашому PHP

Керл і Iconv підтримку, вже включені. Я отримую 404 тепер при натисненні на прапор.

PHP Code:
    iconv
    iconv support     enabled
    iconv implementation     glibc
    iconv library version     2.5

Directive    Local Value    Master Value
    iconv
    .input_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-1
    iconv
    .internal_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-1
    iconv
    .output_encoding    ISO-8859-1    ISO-8859-
    PHP Code:
    curl
    cURL support     enabled
    cURL Information     libcurl
    /7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5 

Ось мій Htaccess:
    PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxxx/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php
    RewriteCond 
    %{QUERY_STRING} ^$
    RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301
    Востаннє редагувалось norku; 22-05-12 в 09:39.

чому ви vBET інвалідів?
    Також пишіть тут Ваше AdminCP-> vBET-> Основні налаштування
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 09-03-11 в 19:17.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •