Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 28

Тема: CMS в корінь, форум, на / форум

Default CMS в корінь, форум, на / форум

Привіт,

Я хотів би знати, що необхідно внести зміни в ваш vbet інструкції по встановленню для форумів, які мають кроки за наступним посиланням реалізовані (зокрема, другий набір інструкцій на цій посаді для установки на VB / форум):

WWW .vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125 vBSEO 3,5 Release Candidate 1 тут! - VBulletin SEO форум

Я спробував встановити vbet вчора та отримав 404, коли я перезавантаження моя форумі і я припускаю, що це сталося тому, що я реалізовані зміни на заслання.

Спасибі

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт.
    Якщо у Вас є свій форум в форум папки ви повинні змінити vBET основні параметри:

AdminCP-> vBET-> Головна
    Форум-каталог / форум
    -Link Тип для VBSEO_URI
    -Переклад посилання типу SEO

по-друге, вам потрібно зробити Htaccess файл, як це:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    якщо ще не дуже добре - вставте тут свою Htaccess зміст файлів і дозволяють VBET на Вашому сайті - я буду перевіряти його.

Спасибі

Велике спасибі. Я постараюся, що і дасть вам знати, як це пішло.

Не працює, на жаль. Я не можу залишити vbet активні через 404. Це зміст нитка Я посилання:

/ Форумах (або інше ім'я папки) VB4 установки

Кладе CMS в корінь, за межами вашої папки форумах, без / зміст / перенаправлення і ваш форум залишаються в папці, як завжди.

Крок 1
    Копіювання форуми / index.php в кореневому каталозі.

Переконайтеся, що index.php встановлено вимагають змісту.
    Код:

вимагають ('content.php');

і що форум вимагає код біт закоментовані.

Вам також потрібно розкоментувати директиву Відносна Шляхи і переконайтеся, що воно відбиває точно встановити ваше місце розташування на форумі:

Код:

визначити (VB_RELATIVE_PATH, "форуми / ');

Виконайте одну з таких дій:
    Крок 2a:
    перейменувати форуми / index.php на форумах / index_old.php або якого-небудь іншим ім'ям, щоб тримати його навколо, але не назвав індексу.

перейменувати форуми / forum.php на форуми / index.php

АБО:
    Крок 2b:
    редагувати форуми / index.php
    Встановити його на:
    Код:

/ / Визначаємо (VB_RELATIVE_PATH ,'');
    вимагають ('forum.php');

Крок 3:
    У vBoptions => Параметри сторінки forumhome
    набір першого в'їзду
    Код:

індекс

І в vboptions -> CMS варіантів,
    Переконайтеся, що сценарій "сайт вкладці URL 'є
    Код:

content.php

Крім того,
    CMS URL
    "Посилання на URL для вашої CMS".
    У vboptions -> CMS варіанти панелі повинен бути порожнім!.

Крок 4:

У vbseocp
    Налаштування URL Reweite -> CMS => Додаткові параметри вкладки
    установка CMS Головна

Вашій FULL. Ком корінь з косою рисою, ака
    Код:

http://www.yourdomain.com/

НЕ зіпсувати вашу WWW тут. Використовуйте їх, або не використовувати їх як Htaccess і vboptions для BBURL точно настроїти, або ви опинитеся в петлі.

Крок 5:

У vbseocp, Seo Опції -> Настройки Головна сторінка

набір групи форуму корінь стартовою Так
    і введіть
    Код:

форуми / index.php
    форуми / index.php?

в поле псевдонімів.

Зберегти налаштування.

Крок 6:

створити Htaccess файл в корені сайту з наступним. Зверніть увагу, що форуми / шлях в деяких з правил. Можливо, вам доведеться підлаштовуватися під ваші ім'я папки.

Код:

# Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
    # Вимкнути mod_rewrite функцій.
    # Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
    # Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
    RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
    # Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
    # Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
    # В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Ім'я_домену \\. COM
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ форуми / ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Форуми / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ форуми / ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ форуми / vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule ^(.+)$ форуми / vbseo.php [L, QSA]

Крок 7:
    Потрібен тільки в RC2 пре-реліз і нижче. (Буде виправлено в наступній збірці на момент написання статті).

Відкрите vbseo / входить / functions_vbseo_vb.php файл:
    Пошук по сайту:
    Код:

$ Headinclude = preg_replace ('# # <base href.*?> є ",'', $ headinclude);

Замінити на:
    Код:

якщо (визначений ('VBSEO_PREPROCESSED'))
    $ Headinclude = preg_replace ('# <base href[^> ]*?>( \\ S *?<!-- \\ [якщо IE \\]> <\\ / база> <! \\ [ENDIF \\ ]-->)? # є ",'', $ headinclude);

Готово.

Таким чином, на мій форум наступний випадок:

/ Index.php вирішує: /
    / Форум / forum.php вирішує / форум /
    / Форум / index.php вирішує / форум /

Все, що мені потрібно робити на додаток до інструкцій, які з'являтимуться в керівництві з установки vbet?
    Востаннє редагувалось norku; 07-03-11 в 16:25.

Ви можете спробувати це. Htaccess файл?

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]

Перед тим, як іти вперед і спробувати, що ось мій поточний Htaccess (очевидно, не vbet правила):

PHP Code:
    edited out awaiting response 
    Востаннє редагувалось norku; 07-03-11 в 22:38.

Будь-які новини? Чи отримали Ви PM Я послав кілька годин тому, до речі?

Так, я все ще думаю про рішення.
    Чи можемо ми зробити тест? що станеться, коли ви встановили в AdminCP-> головна
    - Тип посилання на REQUEST_URI
    - Переклад посилання типу Додати мови параметр URL-адресу (тобто "адреса мова = еп? ')
    працює чи ні?

Той же результат. Завдяки оновленому Htaccess на місці я отримую 404, коли я завантажую форумі. Якщо я візьму ваші лінії все в порядку.

Як я вже говорив, мій vb suite встановлюється в / Форум. Якби я запропонував використовувати Htaccess то vbenterprisetranslator_seo.php вироблятиме 404, оскільки він не знаходиться в / vbenterprisetranslator_seo.php а, швидше, в / форум / vbenterprisetranslator_seo.php звучить правильно?

Маючи це на увазі було б таким правильним для набору VB встановлені в / форумі?

PHP Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$  forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$  forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA
    У мене було включено vbet протягом хвилини і намагався зробити Htaccess з додаванням вище ліній і 404 зникла, і форум навантаження на обраною мовою в порядку. Vbseo URL-адрес, додаються с /? = Мова де-

Отже, я перебуваю на правильному шляху тут, я думаю. Є Htaccess насправді вірний у всіх деталях, хоча?

Edit: здавалося, що вона працює, але коли я встановив VBSEO_URI в Vbet Головне меню все це йде до грудей. Зрозуміло, чому, але з іншого я тестував це протягом багатьох годин, що тепер я не впевнений, що правильно, а що немає більше ....

Таким чином,

Чи міг я vbet Htaccess правила форуму, набір встановлений в / форумі, будь ласка? Правила повинні враховувати зміни, зроблені після 4 вище. Я хочу отримати цю роботу ....

Спасибі
    Востаннє редагувалось norku; 08-03-11 в 18:05.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •