Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Статистика ласка?

Default Статистика ласка?

Всі ці історії їжі блискучий, але мені потрібні факти, щоб рішення, так що якщо хтось може мені допомогти, надаючи такі

В. Б. версії:
    VBSEO: Номер версії / дата встановлення:
    VBET версія / дата встановлення:

І такі графи з Google послуг ...
    Індекс сторінок графік до і після (для веб-майстрів)
    Сайт графіка швидкості до і після (для веб-майстрів)
    Хітів Пошукова до і після (аналітика)
    Показник відмов до і після (аналітика)
    Хіти від рідних бокова порода до і після (аналітика)

Я знаю, що це великий запитати ... але я вважаю лише з усієї цією інформацією я міг зробити правильний повідомив Aout рішення про покупку даного продукту ...

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вітаю. На жаль, нас немає таких даних - цей форум має vBET інстальовано з самого початку, так що не було ні ні "до". Деякі відомості додаються нашими користувачами в цьому форумі sub: vBET хороших історій - VBulletin підприємства Перекладач (vBET)

Крім того, деякі з наших клієнтів дозволило включити їх форумі посилання, які ви можете знайти тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php так що ви можете перевірити в Google, скільки переклад сторінок проіндексовано для деяких конкретних сайтів і мовою.

Якщо ви вести нас, як отримати це від Google Analytics, ми можемо надати вам відсоток результатів вступних на наш форум з перекладених сторінок.

Я був би щасливий зробити повнофункціональний приклад на моєму сайті, використовуючи безкоштовну версію (частина мого дня роботи є надання аналітичної документації, так що було б легко зробити / зрозуміти ).... Потім, якщо це працює я купив би Pro Версія ....

Але я можу видалити брендинг і будь outlinks він створює в той час як я роблю це? Як вони будуть мати вплив на результати

Це єдина річ Thats покласти мене дати йому йти

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо ви хочете видалити кредитних посилання в безкоштовній версії, достатньо, якщо ви посилаєте будь пожертву (докладніше див на сторінці безкоштовний варіант). Будь ласка, платна версія має більше можливостей (наприклад, URL перекладу), і це набагато більш оптимізований (у наступному випуску ми будемо підтримувати також кеш-пам'ять на найбільш часто використовуваних реалізацій). Так що якщо вам сподобається безкоштовна версія, то платний остаточно електронної те, що вам подобається

Крім кредитних посилання є не що інше, так що я думаю, що можна бігти Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, майбутнє просто запитати - ми з радістю допоможемо Вам

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •