Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 21

Тема: Більше помилок! Неправильний URL, індексуються goodle - дуже погано!

Default Більше помилок! Неправильний URL, індексуються goodle - дуже погано!

Тепер я знаю, чому я вилучений vbet раніше, так багато помилок!

Google індексує дивні URL, vbet_delayxx при натисканні на них перейти правильний URL.

Див:

Пенсіонер;)

Шановні Змія,
    Затримка масиву. У цьому масиві зберігаються посилання, і це шоу для examle delay7x-19959, що означає, що 7x це число масиву і 19959 номер потоку, який індексується.
    Це зроблено тому, що, то це відправити 1 завдання Google так що для підвищення продуктивності.
    Індекси змінилися після вдалого перекладу.
    У вас є помилка зв'язку з Google, щоб вони не переводяться. Так що не переписати цей затримки (масиви), тому що він був порожній.

Очистіть кеш, зробити нову карту сайту, тому що ваші посилання старі і Google повинен проіндексувати їх. Перенаправлення добре до сих Google повинен проіндексувати його.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, пишіть тут.
    Спасибі

Чому очистити кеш, якщо URL-адрес delayxx перенаправлення на правильний URL-и?

Проблема це 302 редірект, а не 301, так що Google ніколи не впаде цих delayxx URL-адрес з індексу.

Пенсіонер;)

Іноді очищення кеша дає anwser.
    Я перевірив його і написати тут, коли я отримав anwser

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня.

Я буду допомагати з цієї теми

Як я вже писав - я дам вам більше інформації пізніше, і ми подбаємо про це.

Я sugest повторної перевірки цих delayxx посилання, вони 302 перенаправлення!

Так що це причина, чому ці посилання навіть індексуватися. Великий натяк. Ми також будемо перевіряти робить такі перенаправлення проводиться vBSEO або vBET і якщо vBSEO це налаштовується (або можуть бути змінені нашою інтеграції коду). Це має вирішити проблему з уже проіндексованих сторінок.

Проте, звичайно, ми повинні знайти, чому vBET навіть породжених таких посилань в HTML остаточної відповіді.
    Востаннє редагувалось vBET; 15-02-11 в 18:21.

добре, з нетерпінням чекаємо виправити. спасибі

Я просто дав дуже конкретні завдання, про що і як перевірити, щоб юнак.

Також було б дуже корисно, якби ви могли сказати, де такі зв'язки було створено? На даний момент, якщо ці сторінки проіндексовані і перенаправлення 302 ми не можемо бути навіть упевнений, це покоління помилка все ще існує в vBET, або це просто стара помилка, яка не трапиться більше, але ви вже проіндексованих сторінок. Тому, будь ласка, скажіть ви бачите будь-якій сторінці, де такі URL, які видно в браузері по посиланнях. Будь ласка, перевірте деякі ваші теми, форуми, архів, RSS, може бути. Будь ласка, скажіть чи є у вас модів які де спеціально інтегрований з vBET - може бути, є питання. Дівчина буде перевіряти його на своєму форумі також (якщо він не буде обмежений), до цих пір ви знаєте, ваш форум ну і, можливо, ви знаєте або підозрюєте, де такі URL-адреси створюються.

Я не впевнений, що я можу зробити, ви можете побачити Google індексації помилка тут: сайт: www.computer-juice.com - Пошук в Google

Перегляд кеш, щоб побачити код сторінки!

Також 302 редирект на належну URL, воно повинно бути 301, але краще виправити було б не погано індекс alltogether URL.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •