Мені знадобиться доступ до вашої панелі адміністратора і FTP - будь ласка, надішліть мені ті в личку.
Як я бачу, всі посилання генеруються неправильно (без Lang код), і я повинен з'ясувати, чому.
Востаннє редагувалось vBET; 24-11-09 в 16:50.
Будь ласка, зверніть увагу, що наші покупці утворюючи цілі слова і Є велика різниця в часі. Через це ми надаємо підтримку тільки в цьому форумі.
Будь ласка, надішліть мені, як приватні деталі доступу повідомлення для вашого форуму (в панель адміністратора і FTP). Ви завжди можете створити тимчасові рахунки з міркувань безпеки. Проте я потрібен доступ туди, тому що ця проблема пов'язана тільки з вашого форуму і у нас немає готової відповіді на нього.
Спочатку ми повинні перевірити, чи дійсно vBET генерує відповідні посилання, щоб переконатися, що це vBET помилка або який-небудь інший мод міняє посилання після наших змін. Крім того, ми повинні перевірити вашу конфігурацію і перенаправлення правил.
Спасибі - я збираюся там прямо зараз.
Причина неправильної конфігурації vBSEO.
Встановіть опцію "Змінити по-англійськи символи в URL?" "Зберегти по-англійськи символи в URL-адрес".
Це таємниче зникають з нашої інтеграції керівництва. Вибачте за неприємностей просто набір параметрів, і це буде добре
Востаннє редагувалось vBET; 26-11-09 в 16:36.