Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Перекласти повідомлення на форумі не написано на мові форуму за замовчуванням

Default Перекласти повідомлення на форумі не написано на мові форуму за замовчуванням

Я починаю людей, які відправляють на шведською та іншими мовами, на мій форум, де більшість членів тільки говорити по-англійськи.

Ось те, що потрібно, на мій погляд, щоб дійсно зробити VBET добре працювати: Якщо хтось посади в шведському то їх оригінальний текст додається у форумі, але під ним є автоматичного перекладу на англійську мову. Таким чином, англійська мова могла відповісти.

Надії почути, якщо це може бути можливим. З повагою,

На редагування: Чи це насправді вже роблять це!
    Востаннє редагувалось furnivat; 11-02-11 в 10:39.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Якщо у вас є форум на англійській мові (встановлюється в vBET-> головна) цієї посади повинні бути переведені з шведського на англійську.
    Зверніть увагу, що користувач, який робить повідомлення в шведському повинна встановити в usercp рідну мову шведський.
    Якщо це повідомлення зберігається на вашому форумі в шведському (без перекладу), слід відредагувати його і вставити вміст між

По-друге, ви можете перевірити ці опції:
    AdminCP-> vBET-> Різне-> Показати оригінальний текст для користувача.

Якщо все ще не дуже добре - вкласти сюди URL для прикладу.
    Спасибі

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •