Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Спам

Exclamation Спам

Я думаю, що у вас є проблеми спаму на вашому форумі. Може бути, ви повинні обмежувати реєстрацію нових користувачів, адміністратора, оскільки він виглядає як ви отримуєте oustider спамерами як у пеклі. Багато спам-повідомлень на форумі. Це сумно, коли ви думаєте Є нові повідомлення і майже всі з них спам ...

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так, щось має бути зроблено. СПАМ повідомлення видаляються, але все ж ми повинні зробили деякі додаткові обмеження.

OK - деякі кроки, було зроблено:
    - В. М. блокується до декількох постів пишуться
    - Те ж саме для URL-адреси
    - З інформації члена і редагувати деталі видалені: домашня сторінка, деталі
    - Підписання інвалідів
    - Деякі IP-адреси заблоковані

Якщо ви дізналися деякі нові форми спаму, будь ласка, зверніть увагу - ми зробимо наші зусилля, щоб заблокувати його.
    Востаннє редагувалось vBET; 24-11-09 в 19:34.

VBET хорошу роботу.

Спам назад! Це дуже дратує. Я дійсно думаю, ви повинні екран реєстрації користувачів, а не дозволяти їм вільно вступати.

Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    Спробуйте що-нитку allvb.info / modsec. У мене свій форум на vBulletin і я з цього сайту пару модів поставив і поки все тихо, ніяких спамерів. Тільки ті, які раніше зареєструвалися ворушаться, але і вони поступово йдуть в бан.
    Original text

Quote Повідомлення від Torrento View Post
    Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    Спробуйте що-нитку allvb.info / modsec. У мене свій форум на vBulletin і я з цього сайту пару модів поставив і поки все тихо, ніяких спамерів. Тільки ті, які раніше зареєструвалися ворушаться, але і вони поступово йдуть в бан.
    Original text
    Величезне спасибі за поради

LOL Лот спам тут сьогодні!

Ви знаєте, краще всього перевірки адміністратором. Це те, що в мене є і використовувалися протягом декількох місяців, і це найкраще. Без спаму більше!

Всі очищаються Ми блокування ключових слів в цензурі варіанти кожен раз, тому не буде ніякого спаму найближчим часом, так як спамери будуть отримувати нечитані повідомлення.
    Перевірка по адмін дійсно хороший варіант, але вимагає багато уваги і часу. Ми будемо розглядати його, якщо спаму з'явиться велика проблема тут.

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Дуже хороша ідея!

--
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •