Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: Сторінки все переплутано

Default Сторінки все переплутано

Я просто перевстановити цей мод, хотів спробувати ще раз, з меншою кількістю країн, щоб побачити, якщо навантаження, тим краще.

Але кожен переведена сторінка переплуталися, не підвал, пости всі перемішані, пов'язує все змішалося.

Будь-яка ідея, що викликало б це, я повинен був вилучити, як це було спільне безлад.

Im 100% я слідував інструкціям, встановленим стільки раз зараз.

Іноді сторінок буде гаразд, то оновлення, і все не так.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Я була на вашому сайті, але ви повинні vBET інвалідів зараз. Я хотів би Чек сам так будь ласка, надішліть мені PM ваш FTP і AdminCP доступ, тому що тепер я не знаю, що причини цієї проблеми.

Спасибі

Добре, Комп'ютер Сік - Форуми - Безкоштовний PC Hjælp, ІТ-підтримки ог Reparationer

Подивіться, будь ласка, і відтворення швидко, я не хочу залишати включений, як це.

Дякуємо.

добре, я зробив кілька екранів з вашого форуму і я врятував сайт джерела у вигляді файлу.
    Я помітив, що питання знаходиться на головній сторінці та на сторінках форумів (не в тему) не так?
    Я постараюсь, щоб знайти причину цієї проблеми.

Будь ласка, - спробуйте очистити кеш.
    Ти відредагувати деякі шаблони чи ні?
    Може бути, у вас є новий мод встановлений?
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 07-02-11 в 13:19.

Одного разу в теми теж.

Hvad е. ден bedste безкоштовно CD-brænding програмне забезпечення? - Комп'ютерні Сік

Подібні теми і нижніх колонтитулів зламаний, дати в недозволених місцях, SIGs все переплутано.

Зверніть увагу, це нова установка, свіжі завантажувати файли для VB vbseo і vbet, стандартні параметри конфігурації.

Чи можу я відключити зараз?

ОК можна відключити. Я буду аналізувати ці дані

Ok спасибі, з нетерпінням чекаємо вашої відповіді / виправити.
    Ваше здоров'я!

Доброго дня, просто питає, якщо у вас є більше інформації?

привіт,
    Це дуже важко, щоб знайти рішення, коли я не можу відтворити це на моєму тестовому форумі. У мене є тільки екрани і сайт джерела, але мені потрібно дивитися в свій форум код (бо це характерні тільки для вашого форуму).
    По-перше я хотів би АКС Міхал про цю проблему. Може бути, він знає добре рішення.
    Звичайно, я хотів би запитати вас про ваш AdminCP і FTP-доступ (прем'єр) - це буде дуже корисно.

Спасибі

Я можете слідкувати за навчання, їм не бажають давати доступ з правами адміністратора.

Я запускаю цей мод колись, і це було чудово, нещодавно доданих завдяки /, як мода і діяльність / точки мод.

Дайте мені знати.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •