ігнорують слова встановлений в різний не фільтрується в заголовку форуму та основного списку форуму. абревіатура "ПФК" перекладається на цукерки в китайському після того як я додав його в моєму списку ігноруються.
ігнорують слова встановлений в різний не фільтрується в заголовку форуму та основного списку форуму. абревіатура "ПФК" перекладається на цукерки в китайському після того як я додав його в моєму списку ігноруються.
Дякуємо за повідомлення, ми перевіримо найближчим часом і повернути повтор якомога швидше.
це потрібно для нас, щоб фільтр нашого доменного імені? як тільки я це зробити, я отримую [notranslate] вбудованим в моїй посиланням.
Привіт,
Schmike дати нам більш докладної інформації, посилання на ваш сайт, джерелом, і ми будемо шукати.
ш теги ми використовуємо тільки на посаді і в пост назви
якщо ви хочете зробити що-то в HTML з notranslate Ви повинні використовувати <! - vBET_SNTA -> <! - vBET_ENTA -> discribted в особливостях
Таблиця постраждалих є форум.
Я додав <! - VBET_SNTA -> <! - VBET_ENTA -> шляхом редагування моїх книг форумі.
, Ймовірно, можна включити цей час запуску сканування оновити ігнорується текст.
Так що вирішена проблема чи ні?
Так. Це виправлено.
спасибі за підтвердженням.