Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 30

Тема: Google Email Увага: Googlebot виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті

Exclamation Google Email Увага: Googlebot виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті

Google Email Увага: Googlebot виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті

Я отримав цей лист (попередження) від Googles Webmaster Tools

Зверніть увагу, що в мене немає vBSEO Встановлено.

Я хочу виправити цю проблему, перш ніж Google знижує мій рейтинг сторінки або заборони мене взагалі, мої доходи AdSense вже знизилася в два рази і Google Пошукові буквально напав моєму сайті.

http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Я направив листи всім vBET адміністраторів в личку, як просив, я не можу публічно повідомлення електронної пошти, ви повинні знати, тому що це суперечить Googles TOS з моїм місцеві закони, як було б, що заборона на мій рахунок Google Adsense так дона ' т запитати.

Мені потрібно негайно виправити цю проблему без подальшого зволікання, це 3-х днів, що я говорив про це в посиланням вище.

З повагою

я думаю, причина того, що ви дозволите всі 52 мов
    я вважаю, що якщо зробити VBE мовами requst як Ajax, натиснувши на кнопку langages і тонких принести включений посилання для інших мов може допомогти на цьому

я отримую таке ж попередження, і в мене тільки 12 мовах включений

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від yahoooh View Post
    я думаю, причина того, що ви дозволите всі 52 мов
    я вважаю, що якщо зробити VBE мовами requst як Ajax, натиснувши на кнопку langages і тонких принести включений посилання для інших мов може допомогти на цьому
    Ні, це не причина. Наші та багато інших форумах включили всіх мовах, і це добре. Таким чином, ви можете використовувати стільки мов, скільки зможете. Проблема в іншому місці і в цей момент нам відомо два різних причин цього.

Редаговано:
    Тепер ми знаємо більше причин Тому, будь ласка, відкрийте свій власний потік і дати нам вашу пошту від Google
    Востаннє редагувалось vBET; 16-01-11 в 21:43.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    я отримую таке ж попередження, і в мене тільки 12 мовах включений
    Привіт - будь ласка, створіть новий потік про ваш isue з вашої електронної пошти. Ви отримали різні lniks і ми поклони 2 причини цієї проблеми. Щоб допомогти нам необхідно знати вашу справу. Тому, будь ласка, відкрити нові нитка про це, і ми допоможемо Вам

mario06 - Я просто в ході перевірки посилань. Я дам вам відповідь в короткі терміни

Зверніть увагу, що, як ми описали раніше - наші співробітники доступні для початку роботи над проблемою, коли новий галочкою приходить у вигляді нової теми в цьому питанні. В іншому випадку ми не в змозі керувати ним, і ми інформуємо наших клієнтів, що він повинен відкрити свій власний новий потік про своє питанні. Так само, як ви тільки що зробили, і тепер ми в змозі допомогти вам
    Востаннє редагувалось vBET; 16-01-11 в 20:19.

Привіт

Одна з причин (не буде інших - ще під час слідства) вашого питання було те, що ви дозволили індексувати такі сторінки як член сторінок. Ті, які не відносяться і більшість членів сторінок в 99% ж - тільки відрізняється членами ім'я користувача. Так що, коли він був додатково переведені ви зробили 52 разів більше таких сторінок, які майже однакові (той самий зміст сторінок після переведення дадуть ж перекладається зміст). Ми офіційно радять блок не має значення сторінок robot.txt - тут ви знайдете, як це зробити: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Будь ласка, зверніть увагу, що це зробить ці сторінки зникають індекс форма Google, і це добре для вашого SEO з Google будуть бачити і індексувати тільки відповідні сторінки з відповідним змістом.

Крім того, як я бачу, ви внесли зміни з Google генерує це електронна пошта, тому що, як я бачу, ви заблокували члени сторінках для гостей. Це також вирішує цю частину питання. Проте, якщо ви хочете бачити гостя члена-сторінок, але Google не індексувати її - просто використовувати robots.txt для цього

Я бачу, що Існують також посилання на архів і ниток - Я збираюся проаналізувати це прямо зараз

Привіт ще раз

Я думаю, я знаю, що може бути інша причина - як я дивлюся на прапорах посилання немає зв'язку без мовних = на все ... Будь ласка, скажіть, що ваш форум за замовчуванням мова - цієї мови посилання повинне бути без мови = бо тепер на кожній сторінці у вас є дублюються для Google. Як тільки для нормального URL і вдруге з YOUR_DEFAULT_LANGUAGE мову =.

Також, будь ласка, скажіть ви змінили наш шаблон з ім'ям vbenterprisetranslator_flag? Нам потрібно знати, це vBET помилку або породжені клієнтів зміни.

Тому я думаю, можна було б також (не можете перевірити це зараз, але у нас вже є TODO завдання, яке дозволить перевірити його в майбутньому), які ви тільки що очищати кеш і була проблема з підключенням Google - у цьому випадку сторінки генерувати без змісту ( бо переклад не отримано) і в буквальному сенсі зміст однаково для всіх переказів. Але такі речі трапляються, якщо носять тимчасовий характер і, якщо ви не заблокований Google тих, зникає сама - це ті питання, між вашим і Google сервера і vBET нічого не можемо зробити з цим. Я не кажу, що це була причина. Я думаю, що це могло бути. Коли я дивлюся зараз на посилання дається Google я не бачу описані проблема взагалі. Таким чином, можна його.

Ще б - прохання відповісти на питання про мову за замовчуванням і шаблонів.

Привіт ще раз знову

На цей раз я перевірив ваші посилання показують, нитка, і я бачу дві речі тут
    1. Ніхто не винен - я бачив, як деякі з цих посилань (не всі бачимо, № 2) всі ці теми було дуже коротким, що мають тільки одного речення в ній. Так що все це були дуже схожі за замовчуванням - 99% вміст макета. Вона не має нічого спільного з vBET - це просто утримання власних потоків. vBET тільки переводить його, щоб він дійсно більше схожий сторінки для тих, хто, але якщо ви вимкніть vBET не переведених сторінок все ще будуть схожі один на одного, якщо у вас є тільки одна пропозиція всього за повідомлення в потік. Так що ми повинні тут робити нічого.
    2. Може бути, ви вбиваєте себе ваш форум, обмежуючи кількість повідомлень, щоб побачити гостями. Тепер всі сторінки, для мене мають однаковий зміст з повідомити, що я повинен зареєструвати. Пам'ятайте, що Google шукає сторінки в якості гостя - так що якщо ваш граничний мод нерозумно це вб'є ваш форум, тому що Google буде побачити скрізь однаковий зміст кажучи йому, щоб зареєструватися Будь ласка, переконайтеся, що обмеження мода досить розумний або вимкнути його.
    Востаннє редагувалось vBET; 16-01-11 в 21:46.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Привіт ще раз знову

На цей раз я перевірив ваші посилання показують, нитка, і я бачу дві речі тут
    1. Ніхто не винен - я бачив, як деякі з цих посилань (не всі бачимо, № 2) всі ці теми було дуже коротким, що мають тільки одного речення в ній. Так що все це були дуже схожі за замовчуванням - 99% вміст макета. Вона не має нічого спільного з vBET - це просто утримання власних потоків. vBET тільки переводить його, щоб він дійсно більше схожий сторінки для тих, хто, але якщо ви вимкніть vBET не переведених сторінок все ще будуть схожі один на одного, якщо у вас є тільки одна пропозиція всього за повідомлення в потік. Так що ми повинні тут робити нічого.
    2. Може бути, ви вбиваєте себе ваш форум, обмежуючи кількість повідомлень, щоб побачити гостями. Тепер всі сторінки, для мене мають однаковий зміст з повідомити, що я повинен зареєструвати. Пам'ятайте, що Google шукає сторінки в якості гостя - так що якщо ваш граничний мод нерозумно це вб'є ваш форум, тому що Google буде побачити скрізь однаковий зміст кажучи йому, щоб зареєструватися Будь ласка, переконайтеся, що обмеження мода досить розумний або вимкнути його.
    1. Це італійський форум, зміст на посадах середнього і це не має нічого спільного з тим, що ви сказали.

2. Я не вбивство форуму, оскільки будь ласка, зареєструйтесь мод після 3 відвідувань (один з найпопулярніших встановлених модів) не має нічого спільного з ботами, оскільки вони проходять, навіть діти знають, що крім того, я використовував з тих пір vBET Безкоштовна версія вийшла (близько року?!?) і нічого не було змінено або додано з тих пір.

Проблема в тому, що мій форум вважається середній форуму з 368 000 ниток, коли Google відправляє його ботів на моєму сайті вони ефективно бачити 368000 теми, АЛЕ на www.google.52languages вони бачили 1.540,000 індексуватися теми 766000 індексуватися теми і Google ботів припинили атаки моєму сайті.

Приклад: Ваш сайт має 5578 ефективну теми АЛЕ Google бачить 334000 індексуватися теми, ви розумієте, де проблема?

Не в образу, ви повинні з'ясувати, що відбувається з Google і знайти обхідний шлях для проблеми, тому що Google виявив 52x мов підроблені | дублікати индексируемой посилання означає, що перекладається посилання фізично не існує, і я не можу стверджувати, що з це правда, це кешуються на наших серверах, це як обман.

На невеликих форумах, які вони платять не дуже багато уваги, але на середніх | великі форуми не проходите мимо непоміченим.

Ви повинні почати інвестувати мови параметр URL ('адресу? Мові= Еп

Багато інших користувачів vBET відчуваєте ж проблема так що це не збіг!

PS. Довідковий центр Google заяву: Загалом, це повідомлення з'являється, коли ми виявляємо, відносно велику кількість URL-адрес для вашого сайту.

З повагою
    Востаннє редагувалось mario06; 17-01-11 в 16:27.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •