Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 11 до 20 з 30

Тема: Google Email Увага: Googlebot виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Завдяки Маріо,

Так, мої роботи файлу, може бути, це велика, не оптимізована, але це працює для мене і не ображайте мене.
    Я буду включати цей ботів в моїй htaccess, спасибо.

але він тільки отримав його для однієї мови я отримую її для всіх мов
    Ні мій друг, я також мати його на всіх мовах, який був тільки приклад. Але, так як я використав параметри в інструменти для веб-майстрів я збільшилися мій Google повзати знову. Я до сих пір не знаю, як вирішити інші проблеми з VBET, що більш важливо для мене, як і СОТ в мене з мови код і зламаною слова, які використовують деякі акценти (О, N, і т.д.).
    Ну, я виключити архіву в robots.txt, і я не мають ніякого архіву веб-сторінки в індексі Google.
    Я думав багато разів, щоб використовувати vbseo карта сайту, але мій сайт дуже добре повзали купити Google. Я завжди застосовувати це правило: якщо щось працює, не чіпайте його.

На жаль я не можу сказати вам, що ви повинні зробити, я тільки поділитися своїм досвідом.

Дякуємо. Мій прапори не показують в / index.php, але видно в форумах сайту, я буду вирішувати її зараз.
    Востаннє редагувалось pepito69; 21-01-11 в 18:32.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •