Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 30 з 30

Тема: Google Email Увага: Googlebot виявив надзвичайно велику кількість URL-адрес на вашому сайті

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Я використовую версію 3.6.12, ви повинні знати це, тому що я заплатив за додаткову плату, щоб це запрацювало (зробити його сумісним) з архіву проблему так, якщо це архів Thats причиною цього те, що це (не в образу) твоя вина з Ви зробили це. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    У нас є багато користувачів. Ми знаємо, що ми включили в реальних потоків. Спасибі, що даєте VBulletin версії

Про проблему. Ви повідомили, що інтеграція може бути неможливо, так як ваша версія не підтримується, і ви вирішили піти на це в будь-якому випадку. Виправлена помилка в архіві, який ви на стороні форуму. Ви також була проінформована в личку з цього приводу.
    Таким чином, ви були обізнані про не працює архів під-форуми з вашої не підтримує стару версію VBulletin, з самого початку. Ви також сказали, що тому, що це помилка VBulletin вам слід звернутися VBulletin команда для її вирішення.
    Крім того, як я бачу в дуже потоку ви повинні бути звернені на вас відмовився нашої майбутньої підтримки. Але, звичайно, у вас є повне право звинувачувати нікого ні про що

Що ж тепер робити з архівом? У вас є зараз кілька варіантів:
    1. Контакт VBulletin команди для вирішення їх помилка. Як ви знаєте (зі старих історій) VBulletin 3,6 є помилка, і при додаванні додаткових параметрів в URL до архіву Підфоруми сторінці, то він виходить з ладу. Саме з vBET рамки з давніх VBulletin поводяться подібним чином навіть тоді, коли vBET не встановлено - так в коротких словах: це VBulletin помилка. Крім того, з нашої сфери, оскільки вона не підтримує версію. Таким чином, ви можете попросити vBuletin вони як і раніше відповідає за їх коду і чи будуть вони її виправити. Вони можуть відмовитися, якщо вони також вважають vB3.6 як не підтримується.
    2. Ви можете блокувати весь архів в robots.txt - не гарна ідея, ми не раджу.
    3. Ви можете відключити переклад сторінках архіву. Там буде менше сторінок в індексі Google, але там більше не буде битих посилань.
    4. Ви можете редагувати макет сторінки архіву потоці, щоб посилання на архів суб-форумах не будуть включені. Ви можете зробити це включені не перекладеної сторінки та інвалідів для перекладу один. На головній сторінці архіву форуму є непрацюючі посилання на південь від форуму буде ще включений, але це лише кілька посилань не тисячі на тисячах сторінок архіву потоку. Можна навіть склав 301 перенаправлення головну сторінку Архів форуму так що це буде тільки на мові оригіналу.

Розкажіть, будь ласка, яку версію ви віддаєте перевагу, і ми будемо вас більше обранця.

Автор сказав, що це не шкодить Google.
    Я втратив тут. Спочатку ви написали це безпечно. Потім ви написали це не безпечно. Тепер можна з упевненістю знову. Що мене цікавить те, що я писав Вам про Webmaster Tools. Нас не цікавить те, що мода автор говорить вам, - це між вами і ним. Ми зацікавлені як Google см. на форумі. Якщо Google побачити ваш форум заблокований, як спілкуватися, то мода шкоду Google, оскільки Google побачити скрізь однаковим змістом (так кожен піст вважається дублюється зміст). У цьому випадку ми радимо не використовувати мод більше, поки вона буде безпечна для Google - так, поки ви зможете побачити в Інструменти Google Webmaster, що бачити всі сторінки нормально, і це не блоковані. Ось як вона є, і нам нема чого більше сказати в цій області. Це ваш вибір буде вам кілька порад чи ні. Так перевірте це спочатку, і якщо він не є безпечним потім зробив своє власне рішення, ким ви хочете слухати.

2. Існує абсолютно не потрібно бути грубим, я розумію, як використовувати файл robots.txt, але у ваших гідів оптимізації (моя думка) ваш пісний більшою мірою на установках vBSEO, просто майте на увазі, що принаймні 80% користувачів VBulletin Дон ' т використання vBSEO так що ви повинні мати два окремих потоку, коли ви говорите про поради, хитрощі і оптимізації, наприклад, "vBSEO Оптимізація" та "Non Оптимізація vBSEO" щоб зробити його більш зручним для користувача.
    Прошу вибачення, якщо ви вважаєте, наша відповідь, як грубо. Я просто додав до списку TODO зробити окремий robot.txt файл без посилання SEO. Дякуємо за вашу увагу.

3. Всі архів посилання, розміщені Вами як зіпсовані, здається, працює добре для мене, от знімок сломанной посиланням приклад архіву:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Будь ласка, уважно прочитайте і ще раз, що я написав вам в останньому відповіді. Я ніколи не писав, що посилання:
    Code:
    порушується. Я написав, що він працює - зламаний є посилання, включені на цій сторінці. Будь ласка, прочитайте ще раз те, що було описано вище. Я знаю, що ця сторінка працює. Саме тому я написав вам:
    Quote Повідомлення від vBET View Post
    Наприклад:
    Code:
    Це посилання на архів протектора і це працює але в ньому змісту Є посилання на початок сторінки на південь форумах, де потік включені. Приклад:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    І всі ці посилання не працюють - Тільки на головну форум. Весь архів суб-форумах посилання не працюють.
    Я написав вам, що це посилання працює - ви не повинні дати мені скріншоти і довести мені, що він працює Просто прочитайте уважно що я пишу до вас. А тепер погляньте на свій образ і звернути увагу на верхній посилання (посилання на архів суб-форумах) - ті, розбиті (За винятком посилання на архів головного форуму)

Слухай Майкл, я не хочу сперечатися кожен листі, який написано з вами, я просто хочу, легко 1. 2. 3. виправити і більше нічого.
    Великий Сподіваюся, ви розумієте області питання зараз і знаю, що це вибір. Розкажіть, будь ласка, який ви віддаєте перевагу, і ми будемо направляти вас в цьому напрямку.

З того, що представник Google сказав мені: URL структури нижче індексується в 4 рази, але в реальності для них це вважається 1 і повинні бути проіндексовані як такої і, напевно, чому я отримав по електронній пошті. Під повідомлення тільки як приклад;

http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 Оригінал
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & мову = р Перекладений
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = EN Перекладений
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = ес Перекладений
    Всі ці сторінки мають зовсім різний зміст і будь-якому завантаженні не міг сказати, що це ж саме, коли текст зовсім інша. Це різні сторінки, яка служить різний зміст для різних цільових приймач, і відповідь не мають сенсу для нас всіх. Будь ласка, PM мені все повідомлення ви отримали, при контакті з джерелом цього повідомлення. Ми хотіли б пояснити. Швидше за все, людина, яка перевірити його не бачили реального змісту, але лише блокування повідомлень (як я зробив зараз) - так що модулі, такі разі зворотного зв'язку не мають ніякої цінності взагалі. Ще раз - будь ласка, PM деталі ми перевіримо це.
    Востаннє редагувалось vBET; 22-01-11 в 19:21.

Тут чітко вказано, що це посилання не працює (неправильно означає те ж саме), відмічені червоним, а тепер ви говорите, що ви ніколи не сказав, що це??

Я втратив тут. Спочатку ви написали це безпечно. Потім ви написали це не безпечно. Тепер можна з упевненістю знову. Що мене цікавить те, що я писав Вам про Webmaster Tools. Нас не цікавить те, що мода автор говорить вам, - це між вами і ним. Ми зацікавлені як Google см. на форумі. Якщо Google побачити ваш форум заблокований, як спілкуватися, то мода шкоду Google, оскільки Google побачити скрізь однаковим змістом (так кожен піст вважається дублюється зміст). У цьому випадку ми радимо не використовувати мод більше, поки вона буде безпечна для Google - так, поки ви зможете побачити в Інструменти Google Webmaster, що бачити всі сторінки нормально, і це не блоковані. Ось як вона є, і нам нема чого більше сказати в цій області. Це ваш вибір буде вам кілька порад чи ні. Так перевірте це спочатку, і якщо він не є безпечним потім зробив своє власне рішення, ким ви хочете слухати.
    Так як я знаю англійську і мова дуже добре, я завжди говорив, що це обмежене мод гість не постраждав, збиток, турбувати, вища, пригнічують Google пошукових роботів.

Про проблему. Ви повідомили, що інтеграція може бути неможливо, так як ваша версія не підтримується, і ви вирішили піти на це в будь-якому випадку. Виправлена помилка в архіві, який ви на стороні форуму. Ви також була проінформована в личку з цього приводу.
    Таким чином, ви були обізнані про не працює архів під-форуми з вашої не підтримує стару версію VBulletin, з самого початку. Ви також сказали, що тому, що це помилка VBulletin вам слід звернутися VBulletin команда для її вирішення.
    Крім того, як я бачу в дуже потоку ви повинні бути звернені на вас відмовився нашої майбутньої підтримки. Але, звичайно, у вас є повне право звинувачувати нікого ні про що
    Ви сказали мені, що за додаткову плату ви зробили б моя версія сумісна то після роботи Ви сказали, що їх проблема з архіву, який я не знайшов, тому що всі посилання працювали для мене. Я зв'язався з VBulletin (коли ви сказали мені, що), і вони сказали, що все обійшлося.

Я зв'язався з VBulletin Підтримка знову сьогодні, і я отримав таку ж відповідь, як рік тому, а в простих словах мого архіву працює як треба! Прочитано vBulletins коментарі нижче, я заховала ім'я pivacy причин, але я можу запевнити вас, що він є найстарішим членом там, так що тепер?

PS. Якщо, як і раніше незадоволені їх реакції і хочете мене запитати більше технічне питання розмістити його тут, і я буду копіювати / вставити його в Службу технічної підтримки VBulletin безпосередньо в порядку?

З VBulletin сказав, що немає ніякої помилку і все працює нормально проблема на вашому боці, тому я чекаю виправити.

З найкращими побажаннями
    Востаннє редагувалось mario06; 24-01-11 в 09:36.

Тут чітко вказано, що це посилання не працює (неправильно означає те ж саме), відмічені червоним, а тепер ви говорите, що ви ніколи не сказав, що це??
    Ви дійсно витрачати час. І знову ви не читали уважно. Будь ласка - читати весь сенс. Якщо я пишу вам: "Я трохи заплутався" - ви збираєтеся довести мені, що я написав вам, що я мало?? Що мова йде про так чи інакше? ...

Це те, що я написав:
    3. Як я писав на початку вашого посилання на суб-форумах в архіві не працюють на всіх. Тільки на головну форум і теми. Це робить тисяч непрацюючі лінки на сторінці архіву. Наприклад:
    Code:
    Це посилання на архів протектора і це працює але в ньому змісту Є посилання на початок сторінки на південь форумах де потік включені. Приклад:
    Code:
    І всі ці посилання не працюють - Тільки на головну форум. Весь архів суб-форумах посилання не працюють. Це робить вам тисячі не працюють посилання на тисячах сторінок архіву теми.
    Я дав вам приклад місця, де ви знайдете непрацюючі посилання і наступний приклад непрацюючої посиланням сам (перелом після перекладу). Вибачте - але те, що тут проблема? Ви досі не знаю, про що йде мова, або ви намагаєтеся довести щось тут?
    Також зверніть увагу, що ви можете використовувати лапки - в тому числі зображень не потрібно

Ви сказали мені, що за додаткову плату ви зробили б моя версія сумісна то після роботи Ви сказали, що їх проблема з архіву, який я не знайшов, тому що всі посилання працювали для мене. Я зв'язався з VBulletin (коли ви сказали мені, що), і вони сказали, що все обійшлося.
    Це не так - те, що я написав вам у вас в прем'єри, і я також. СРВ. Прочитайте ще раз, якщо потрібно нагадувати це. Ми вже почали цитування наших прем'єрів в інший потік (ви перейшли за посиланням тут), так що не потрібно, щоб почати його знову. Будь-яке інше зміст PM включені публічно тут буде розглядатися як спам, так як він вже в іншій темі. Будь-яке копіювання зроблені одним користувачем, розглядається як спам на цьому форумі і на будь-якому іншому форумі я знаю. Тому, будь ласка, - не починають СПАМ.

Я зв'язався з VBulletin Підтримка знову сьогодні, і я отримав таку ж відповідь, як рік тому, а в простих словах мого архіву працює як треба! Прочитано vBulletins коментарі нижче, я заховала ім'я pivacy причин, але я можу запевнити вас, що він є найстарішим членом там, так що тепер?

Архів Підфоруми сторінки на VBulletin 3,6 аварій, якщо оголошення додаткового параметра в URL-адресі. Ви можете перевірити це, навіть на чистому інстанції - без vBET, ні будь-яка інша мода. Я перевірив це на вашому форумі з відключеними vBET. Так що VBulletin помилка, так як VBulletin є плагін архітектуру і підтримує до плагін додаткову функціональність. Архів мати свої власні точки розширення, що означає, що архів також було передбачено, щоб бути продовжений. При додаванні будь-якого параметра в URL перервами всю сторінку, це означає, що є помилка в коді VBulletin і це VBulletin робота в команді, щоб вирішити цю проблему.

PS. Якщо, як і раніше незадоволені їх реакції і хочете мене запитати більше технічне питання розмістити його тут, і я буду копіювати / вставити його в Службу технічної підтримки VBulletin безпосередньо в порядку?
    Я не розумію, що вони мають на увазі, написавши, що він не призначений для Підфоруми яка буде показана в архів - він є, і воно породжується VBulletin ... Може бути, ви не розумієте один одного. Просто дайте їм URL:
    Code:
    І скажіть, що вона буде зламав, якщо ви додаєте який-небудь параметр в URL - це помилка. Ви також можете дати їм попередньому абзаці.

З VBulletin сказав, що немає ніякої помилку і все працює нормально проблема на вашому боці, тому я чекаю виправити.
    Ні, це означає, що вони не знають, що ви маєте на увазі або вони просто урівень вас. Це не зробить їх помилка зникне з їх коду та перейти на наш код, тільки тому, що вони написали, що не існує помилка. Це не працює таким чином. І я написав вам, як ви можете самі перевірити, що це VBulletin помилка. Я написав її для вас, то, я написав це зараз. Так що просто перевірити його і, будь ласка, не писати, що він на нашому боці, тому що він не буде робити це з'являється на нашому боці, після повторення його знову і знову. Ти навіть перевірив це? Ви відключені vBET і перевірив себе, що посилання буде зіткнення з якою-небудь параметр додається в URL? А ви?
    Востаннє редагувалось vBET; 24-01-11 в 19:08.

Член VBulletin є старшим членом і я не вірю на все, що він зробив помилку перевірки архівів (він, що входили в якості адміністратора), ні що він щіткою мене. "Може бути," ми не зрозуміли один одного, так що я попросив для отримання додаткової допомоги від них, так що давайте подивимося, що говорять вони знову.

Звернення за підтримкою вважається спамом для вас? Якщо це так, я прошу вибачення за просять за підтримку! Ви повинні серйозно подивитися на це питання з моєї точки зору, VBulletin каже, що немає помилка, ви говорите, що це помилка VBulletin так поставити себе на моє місце і попросити кого я повинен вірити?

PS. Я ніколи не цитує що-небудь від PM спрямовані чи від вас, я лише процитував ваші котирування.

PS2. Оскільки я не програміст казав мені, щоб перевірити речі не має сенсу, тому я повинен або довіряти вам або VBulletin в цій точці.

PS3. Оскільки ми живемо в цивілізованому світі, який ми обговорювали демократично деякі питання, все сказано і різних точок зору і нічого більше. Є ніяких образ з мого боку. Я просто хочу, щоб мирно вирішити проблему

З найкращими побажаннями
    Востаннє редагувалось mario06; 25-01-11 в 09:41.

Член VBulletin є старшим членом і я не вірю на все, що він зробив помилку перевірки архівів (він, що входили в якості адміністратора), ні, що він мене щіткою або що ми не зрозуміли один одного з англійської наша рідна мова. Знімки говорити ясно. Ви не хочете чи не в змозі вирішити проблему, і я приймаю це.

Звернення за підтримкою вважається СПАМ?!? Якщо це так, я прошу вибачення за просять за підтримку!! Ви сказали, що є помилка, Vbulletin сказав, що ні! Кому я повинен вірити?

PS. Я ніколи не цитує що-небудь від PM спрямовані чи від вас, я лише процитував ваші котирування.

PS2. Якщо потік пішов не по темі це не моя вина, я просив тебе багато разів, щоб дати мені просто виправити в 1. 2. 3. чином, але я тільки отримав це
    1. Це його вина
    2. Це ваша вина
    3. Це з їхньої вини.

Оскільки ми живемо в цивілізованому світі, який ми обговорювали демократично з деяких питань, все сказано і різних точок зору і нічого більше. Для мене питання закрите, таким чином Ви можете закрити цю тему. Немає образ з мого боку.

З найкращими побажаннями
    Це не те, що ви вважаєте, о - це про те, що дійсно відбувається, і ви можете просто перевірити це самостійно - ми дали вам інструкції як це зробити. Тому, будь ласка, ваш Троу вважає, геть, бо ті, веде вас у неправильному напрямку і просто перевірити його. Перевірили ви це?

Будь ласка, зверніть увагу, що ми не раді залишити питання так само, як вона є. Ми настійно рекомендуємо, щоб вирішити цю проблему. Ми дали вам інші можливості, якщо VBulletin команді не хочуть, щоб виправити їх помилку. Ви можете використовувати один з них як тимчасове рішення, і до цих пір контакт VBulletin команди для вирішення їх помилка. Якщо ви хочете вирішити цю проблему будь ласка, повідомте нам, які можливості ви віддаєте перевагу, і ми будемо вас більше в цьому напрямку. На даний момент, за Вашим бажанням - тема вважати вирішеною.

Я дав їм інформації, тому я чекаю відповіді, я не закрити це питання ще.

З повагою

Я дав їм інформації, тому я чекаю відповіді, я не закрити це питання ще.

З повагою
    Так що я також встановити тут ще не вирішена. Ми дійсно хотіли б допомогти вам зробити це працює

Чому ви використовуєте архів ще раз? Це величезна кількість непотрібного дублювання контенту.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Чому ви використовуєте архів ще раз? Це величезна кількість непотрібного дублювання контенту.
    Архів рекомендується dissabled При використанні vBseo команда vBSEO, я не використовую vBSEO або Zoints тому немає ніякої вигоди у її відключення для мене.
    PS. Google поділяє і вибрати кращу з 2 від нормальної теми форуму і теми архів форуму, щоб вони не карати вас за це так що це не причина. Ось Керівництво Google Дубльований контент від керівництва YouTube, зверніть увагу:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Востаннє редагувалось mario06; 29-01-11 в 09:31.

Так що я також встановити тут ще не вирішена. Ми дійсно хотіли б допомогти вам зробити це працює

Ось відповіді з команди підтримки VBulletin, я послав їх повний список адрес електронної пошти від Google (як я послав вас), і ваш зламаний приклади посиланням.

XXXXXXXXXXX
    25 січня '11 11:14 ранку
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Як ви можете бачити, ходити в будь-який з цих URL-адрес не існує "аварії" Тому я не впевнений, що вони говорять.

Якщо є помилка, будь ласка, надати мені звіт про помилку. Але немає ніяких збоїв відбувається.

Все краще,
    XXXXXXXXXXX
    Група підтримки, VBulletin

Покупка VBulletin, найпотужніший форум програмного забезпечення.
    MAILTO: support@vbulletin.com

XXXXXXXXXXXX
    26 січня '11 1:12 ранку

Людину, яку ви говорили з заявили, що помилка, і що він працює з нами з цього приводу. Я не бачу проблеми з вашого архіву URL, вони не збій форумі. Я хотів би почути про це повідомлення про помилку, так як код архіву не змінилася у віці.

Все краще,
    XXXXXXXXXXXXX
    Група підтримки, VBulletin

Покупка VBulletin, найпотужніший форум програмного забезпечення.
    MAILTO: support@vbulletin.com
    Так от ви йдете Майкл, вони заявили в численних відповідях, що архів не має жодних проблем, а тепер що ж далі?

З повагою
    Востаннє редагувалось mario06; 29-01-11 в 09:27.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •