У нас є багато користувачів. Ми знаємо, що ми включили в реальних потоків. Спасибі, що даєте VBulletin версії
Про проблему. Ви повідомили, що інтеграція може бути неможливо, так як ваша версія не підтримується, і ви вирішили піти на це в будь-якому випадку. Виправлена помилка в архіві, який ви на стороні форуму. Ви також була проінформована в личку з цього приводу.
Таким чином, ви були обізнані про не працює архів під-форуми з вашої не підтримує стару версію VBulletin, з самого початку. Ви також сказали, що тому, що це помилка VBulletin вам слід звернутися VBulletin команда для її вирішення.
Крім того, як я бачу в дуже потоку ви повинні бути звернені на вас відмовився нашої майбутньої підтримки. Але, звичайно, у вас є повне право звинувачувати нікого ні про що
Що ж тепер робити з архівом? У вас є зараз кілька варіантів:
1. Контакт VBulletin команди для вирішення їх помилка. Як ви знаєте (зі старих історій) VBulletin 3,6 є помилка, і при додаванні додаткових параметрів в URL до архіву Підфоруми сторінці, то він виходить з ладу. Саме з vBET рамки з давніх VBulletin поводяться подібним чином навіть тоді, коли vBET не встановлено - так в коротких словах: це VBulletin помилка. Крім того, з нашої сфери, оскільки вона не підтримує версію. Таким чином, ви можете попросити vBuletin вони як і раніше відповідає за їх коду і чи будуть вони її виправити. Вони можуть відмовитися, якщо вони також вважають vB3.6 як не підтримується.
2. Ви можете блокувати весь архів в robots.txt - не гарна ідея, ми не раджу.
3. Ви можете відключити переклад сторінках архіву. Там буде менше сторінок в індексі Google, але там більше не буде битих посилань.
4. Ви можете редагувати макет сторінки архіву потоці, щоб посилання на архів суб-форумах не будуть включені. Ви можете зробити це включені не перекладеної сторінки та інвалідів для перекладу один. На головній сторінці архіву форуму є непрацюючі посилання на південь від форуму буде ще включений, але це лише кілька посилань не тисячі на тисячах сторінок архіву потоку. Можна навіть склав 301 перенаправлення головну сторінку Архів форуму так що це буде тільки на мові оригіналу.
Розкажіть, будь ласка, яку версію ви віддаєте перевагу, і ми будемо вас більше обранця.
Я втратив тут. Спочатку ви написали це безпечно. Потім ви написали це не безпечно. Тепер можна з упевненістю знову. Що мене цікавить те, що я писав Вам про Webmaster Tools. Нас не цікавить те, що мода автор говорить вам, - це між вами і ним. Ми зацікавлені як Google см. на форумі. Якщо Google побачити ваш форум заблокований, як спілкуватися, то мода шкоду Google, оскільки Google побачити скрізь однаковим змістом (так кожен піст вважається дублюється зміст). У цьому випадку ми радимо не використовувати мод більше, поки вона буде безпечна для Google - так, поки ви зможете побачити в Інструменти Google Webmaster, що бачити всі сторінки нормально, і це не блоковані. Ось як вона є, і нам нема чого більше сказати в цій області. Це ваш вибір буде вам кілька порад чи ні. Так перевірте це спочатку, і якщо він не є безпечним потім зробив своє власне рішення, ким ви хочете слухати.
Прошу вибачення, якщо ви вважаєте, наша відповідь, як грубо. Я просто додав до списку TODO зробити окремий robot.txt файл без посилання SEO. Дякуємо за вашу увагу.
Будь ласка, уважно прочитайте і ще раз, що я написав вам в останньому відповіді. Я ніколи не писав, що посилання:
порушується. Я написав, що він працює - зламаний є посилання, включені на цій сторінці. Будь ласка, прочитайте ще раз те, що було описано вище. Я знаю, що ця сторінка працює. Саме тому я написав вам:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Я написав вам, що це посилання працює - ви не повинні дати мені скріншоти і довести мені, що він працюєПросто прочитайте уважно що я пишу до вас. А тепер погляньте на свій образ і звернути увагу на верхній посилання (посилання на архів суб-форумах) - ті, розбиті
(За винятком посилання на архів головного форуму)
ВеликийСподіваюся, ви розумієте області питання зараз і знаю, що це вибір. Розкажіть, будь ласка, який ви віддаєте перевагу, і ми будемо направляти вас в цьому напрямку.
Всі ці сторінки мають зовсім різний зміст і будь-якому завантаженні не міг сказати, що це ж саме, коли текст зовсім інша. Це різні сторінки, яка служить різний зміст для різних цільових приймач, і відповідь не мають сенсу для нас всіх. Будь ласка, PM мені все повідомлення ви отримали, при контакті з джерелом цього повідомлення. Ми хотіли б пояснити. Швидше за все, людина, яка перевірити його не бачили реального змісту, але лише блокування повідомлень (як я зробив зараз) - так що модулі, такі разі зворотного зв'язку не мають ніякої цінності взагалі. Ще раз - будь ласка, PM деталі ми перевіримо це.