Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Після довгого часу, це більше не працює

Default Після довгого часу, це більше не працює

Привіт,
    Нещодавно я дізнався, що vBet не працює як треба більше.

Староста wird geupdatet??
    ->
    Warden буде оновлюватися?

Також я хотів би, щоб видалити "Автоматичний переклад підтримується vBET 3.3.6", та я купив брендингу безкоштовний варіант.

Ще одна річ, я дізнався, що я не можу робити що-небудь через AdminCP, завжди було що vBET імені заслання, але тепер вона змінилася .. подивіться на фотографію
    ImageShack ® - Інтернет Фото і Відео Хостинг

Спасибі за будь-яку допомогу.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт

Вона буде працювати знову Я знаю, проблема - це на Google стороні так це те, що ви повинні зробити:
    1. Перевірте ти заблокований Google або отримати неправильні результати. Для цього, будь ласка, використовуйте Google тестера:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Будь ласка, повідомте нам результати.
    3. Якщо все виглядає нормально - тоді будь ласка, перевірте переклад, коли ви пройшли ідентифікацію Якщо спрацює, то це означає, що у вас тимчасові проблеми з Google і неправильно сторінках результатів була збережена в кеші Гість Кеш (Я тільки що було зазначено у списку TODO, щоб не кешувати його в такому випадку ). Тому, будь ласка, тільки чисті весь кеш, гість (краще за все робити це вручну - див. примітку в Сервіс vBET).

Про брендінгу безкоштовно - див ПМ і зверніть увагу, що в наступній версії це буде видалено за замовчуванням

А з приводу не tezt в меню адміністратора - виглядає як немає відповідного слова. Будь ласка, переконайтеся, що ваші установки необхідно - тільки що зробив оновлення - завантажити всі файли знову і імпорту продуктів файл знову. Це має допомогти
    Востаннє редагувалось vBET; 14-01-11 в 20:07.

Привіт, дякую за вашу відповідь.

Я tryd це і здається нормально:
    Починаючи пробний переклад
    Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "милі widziane"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
    Випробування про помилку:

І я також tryd на викладання його, але він не працює. Гість Кеш не є активним, тому що його дійсно погано для цілей SEO.

Я не знаю, чому він, здається, працює зараз. Я увійшов vBet параметри через VBulletin опції-це, здається, працює, але я не можу знайти його безпосередньо, але це, здається, перекладати зараз, але дуже повільно. Здається, що все кеш-пам'ять перезаписується з "ніщо"

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Привіт, дякую за вашу відповідь.

Я tryd це і здається нормально:
    Починаючи пробний переклад
    Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "милі widziane"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
    Випробування про помилку:

І я також tryd на викладання його, але він не працює. Гість Кеш не є активним, тому що його дійсно погано для цілей SEO.
    Так що ваш Google зв'язку в порядку. І, як я бачу, що вона працює нормально. Так, ймовірно, у вас тимчасові проблеми з підключення Google яких знаходиться поза нашою sope, і ми нічого не можемо зробити в цій області. Великий, що він працює в даний час

Гість разі не робить нічого шкідливого для SEO. Це навіть краще для SEO, тому що це робить проіндексованих сторінок генерувати набагато швидше і для Google дуже важливо. Це значне поліпшення, і ми пропонуємо використовувати його.

Будь ласка, скажіть, чому ви думаєте, що гість Кеш поганий для SEO? ...

Quote Повідомлення від wowglider.de View Post
    Я не знаю, чому він, здається, працює зараз. Я увійшов vBet параметри через VBulletin опції-це, здається, працює, але я не можу знайти його безпосередньо, але це, здається, перекладати зараз, але дуже повільно. Здається, що все кеш-пам'ять перезаписується з "ніщо"
    Я не розумію, що саме ви маєте на увазі, що кеш буде замінений на "нічого". Чи є нові записи не приходячи в кеш, або в кеш у вас неправильно записів (з порожніми переклади).

Дані в кеші залишається протягом 15 днів (настроюється) так що ваш форум дійсно створює швидкі

Будь ласка, скажіть вам потрібна будь-яка допомога прямо зараз?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

немає відповіді, вирішена. Якщо ні, будь ласка, напишіть тут і я відкрию цієї теми знову.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •