Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: vBET питання - повільних запитів / Apache теми.

Default vBET питання - повільних запитів / Apache теми.

Привіт,

Я використовую vBET на деякий час тепер, і все працює добре,

Проте останнім часом через збільшення рівня трафіку, vBet використовує 2 - 300 вихідних з'єднань,

Це викликає багато повільних запитів для виконання, а також викликає Apache вразити максимальну кількість потоків.

Які нині встановлено в 256 (який повинен легко обробляти щось на зразок 10 мільйонів відвідувачів на день, і мій трафік не настільки велика).

мій сайт: cardshare.tv

У мене є досить потужний сервер (Dual Core Quad, 24gig барана і т.д.).

Навантаження на сервер дуже низькою, тому його не завантажувати пов'язане з цим питання.

Im працює VBulletin 3.8.x

Я також включено повний кеш гостей і встановлені інші випадки кешу, таких як В. Б. оптимізації і включений кеші.

-

Привіт, Виходячи з мого попереднього повідомлення,

Я тільки що помітив, що це помилка в vBet Інструменти -> Cache Cleaner в AdminCP.

Я думаю, це пов'язано з скрипт або не виявляє я перейменував адмін / мод директорів (наприклад, жорстко), або вони дозволу?

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): EVAL () ' г коду на лінії 9

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): Eval () б код на лінії 9

Крім того, я інвалід повний кеш гостя як на даний момент вона, здається, робить більш жорстким, ніж користі.

Оновлення:

Мені вдалося оптимізувати сайт і встановили кілька речей, які мають rectifyed речі, так що все працює нормально зараз.

Проте згадані повідомлення про те, щоб жорстко помилка шляху все ще існує.

Крім того, я думаю, що, може бути повільних запитів можна сподіватися, буде оптимізована далі в майбутнє.

Просто вимкніть vBET і перезавантажте сервер, тримайте vbet відправився в кілька днів і подивитися, якщо ваш форум проходить швидше.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

У мене є список підказок для вашого - будь ласка, перевірте це: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

А як щодо другого питання? Я не можу відтворити це на мій тестовий форум так ви можете пояснити те, що я повинен змінити (anme з folrum / папки і т.д.?)

AdminCP & modcp імена папок і в config.php

добре, так що я буду перевірити це сьогодні я намагаюся зробити деякі висновки. Спасибі

Ви використовуєте AdminCP Фордер з іншою назвою чи ні? ви змінили назву цієї папки тільки в config.php або ім'я реальної папки теж?
    якщо так - спробуй скопіювати всі файли с. компанія завантаження / AdminCP папки в нову папку.

Так AdminCP називається щось на кшталт: HGUYFhghg78556FJF
    Це був оновлений в config.php

Крім того, я впевнений, завантажувати будь-які файли в vBet / AdminCP увійшов в перейменували AdminCP папку.

мій AdminCP папки були змінені з моменту перед установкою vBet.

тому, будь ласка, спробуйте наступне рішення - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    повинні працювати зараз

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •