Привіт,
Я використовую vBET на деякий час тепер, і все працює добре,
Проте останнім часом через збільшення рівня трафіку, vBet використовує 2 - 300 вихідних з'єднань,
Це викликає багато повільних запитів для виконання, а також викликає Apache вразити максимальну кількість потоків.
Які нині встановлено в 256 (який повинен легко обробляти щось на зразок 10 мільйонів відвідувачів на день, і мій трафік не настільки велика).
мій сайт: cardshare.tv
У мене є досить потужний сервер (Dual Core Quad, 24gig барана і т.д.).
Навантаження на сервер дуже низькою, тому його не завантажувати пов'язане з цим питання.
Im працює VBulletin 3.8.x
Я також включено повний кеш гостей і встановлені інші випадки кешу, таких як В. Б. оптимізації і включений кеші.
-
Привіт, Виходячи з мого попереднього повідомлення,
Я тільки що помітив, що це помилка в vBet Інструменти -> Cache Cleaner в AdminCP.
Я думаю, це пов'язано з скрипт або не виявляє я перейменував адмін / мод директорів (наприклад, жорстко), або вони дозволу?
Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): EVAL () ' г коду на лінії 9
Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): Eval () б код на лінії 9
Крім того, я інвалід повний кеш гостя як на даний момент вона, здається, робить більш жорстким, ніж користі.