Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Там повинно бути прийнятним варіантом для користувачів, щоб відключити перегляд автоматичного перекладу

Default Там повинно бути прийнятним варіантом для користувачів, щоб відключити перегляд автоматичного перекладу

Назва досить ясно.

Я біжу дуже великий форум, і в мене є багато користувачів, які можуть читати кілька Langs. без проблем, вони хочуть бути в змозі бачити оригінальний текст без перекладу, так і не натиснути вниз на неї.

Це головним чином для них відносно прем'єр-міністра, не зовсім в тему самі.

Але, на жаль можна тільки контролювати це через весь стіл, було б непогано, якби користувач міг сам вирішити за допомогою панелі керування користувача, про те, як вона хоче бачити його прем'єр-міністра відображається, і т.д.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як ви думаєте, вона повинна бути просто вкл / викл для кожного користувача, або вказати, які мови, не повинні автоматично перекладати?

Також, якщо глобальне рішення в порядку, тоді це може бути зроблено шляхом редагування шаблону, щоб первісний текст, будуть видимі без клацання.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Як ви думаєте, вона повинна бути просто вкл / викл для кожного користувача, або вказати, які мови, не повинні автоматично перекладати?

Також, якщо глобальне рішення в порядку, тоді це може бути зроблено шляхом редагування шаблону, щоб первісний текст, будуть видимі без клацання.
    Я не думаю, глобальне рішення буде в порядку.

Але користувач повинен мати можливість контролювати, якщо він хоче бачити автоматичний переклад чи ні.

Я думаю, і вимикається нормально, а не для кожного з. (Яка, здається, складний для мене)

Але доступні настройки в панелі управління користувач в своєму профілі.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •